Aanvraag proces

Vrijblijvende aanvraag

Wanneer u uw professional vindt, doet u een aanvraag via het contactformulier op de profielpagina van de professional op FindMyArtist. Deze aanvraag komt rechtstreeks bij de professional zelf binnen (of diens agent of manager).
De aanvraag is vanzelfsprekend vrijblijvend, dus u zit nergens aan vast. 

Meerdere aanvragen

U kunt natuurlijk ook meerdere aanvragen doen.
Soms is dat best handig; zeker als er haast bij geboden is. En weet, u bent maar één telefoontje verwijderd om alles door ons te laten regelen.

De professional reageert 

Er komt bij een samenwerking vaak veel kijken, heb ik alle informatie, is alles duidelijk, en is daarom vaak maatwerk, hier zal de professional om vragen, indien nodig. Professionals reageren meestal binnen 4 uur, uiterlijk binnen 24 uur. Dus of de professional: 

  • wijst de aanvraag af, 
  • wil graag meer informatie, 
  • stuurt uiteindelijk een voorstel.

Artiest wijst de aanvraag af

Het komt niet vaak voor, maar het kan zijn dat de professional ervoor kiest niet op te treden bij uw type gelegenheid of simpelweg niet kan op de door uw gewenste datum. 

Artiest stuurt voorstel

Wanneer de artiest alle informatie heeft, en klaar staat to get the job done!  Dan stuurt deze een voorstel.
Dit voorstel is nog steeds vrijblijvend. Wilt u de boeking definitief maken? Dit kan door de gage via FindMyArtist te betalen.

Pas dan is er een bindende overeenkomst met de betreffende professional. 

We werken altijd met een heldere overeenkomst en/of Quit Claim al dan niet met een buy out..

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.