Boeking proces

FMA inhuren betekend, veel tijd en dus kosten besparen. 

Wij regelen alles van A tot en met Z.

Acteur(s) nodig? wij Casten! Wij kennen al onze acteurs en weten waar ze goed in zijn. 

Hoe? Vertel ons uw wensen en wij regelen een aantal geschikte acteurs. U maakt de uiteindelijke keuze, al dan niet i.s.m. met ons. 

Kosten? Per casting vragen wij bemiddelingsfee. De overige vergoeding gaat altijd in overleg en is altijd excl. 9% btw en 0,28 cent reiskosten. 

Entertainment Vertel ons uw wensen en wij gaan direct aan de slag om uw favoriete band, muzikant of cabaretier te boeken. Staat deze niet op de site, geen probleem, ons artistieke netwerk reikt ver, dus regelen wij het. 

Film/Video Productie crew Of u nu 1 camera operator zoekt of een complete crew met gaffer, visagie etc.. wij regelen het! 

E-learnings video’s  FMA verzorgt ook uw informatieve e-learning video, bedrijfsfilm, event promo’s en meer. Wij doen dit samen met een zeer ervaren partner.

Veilig boeken Al onze creatieve professionals zijn zorgvuldig door ons geslecteerd. Mede daardoor kunt u met een gerust en vertrouwd gevoel aan de slag op ons platform. 

FMA zorgt ervoor dat de boeking veilig, snel en efficiënt verloopt. Dat doen we o.a. door zorg te dragen voor onderstaande punten:

Vrijblijvende aanvraag Wanneer u een aanvraag doet voor een professional dan is deze altijd vrijblijvend. De FMA professional zal nadat hij/zij het voorstel heeft ontvangen, reageren. Pas na wederzijds akkoord en ondertekening van een overeenkomst is er sprake van een definitieve opdracht. 

Betaling De facturatie en betaling gaat via FMA. 

Annuleren Een boeking kan altijd worden geannuleerd. De afspraken hierover zijn per opdracht verschillend, immers een trainingsacteur inhuren brengt andere spelregels met zich mee dan bijvoorbeeld een compleet filmploeg. We werken altijd met een boeking overeenkomst waarin de gemaakt afspraken duidelijk en helder zijn beschreven.  

Zie onze algemene voorwaarden voor meer informatie.

Vragen of een concrete opdracht? Neem dan Contact met ons op en we will get the job done! 

Spoedklus? Bel of Whats App +31 621430764 

Zelf een Pro boeken en afspraken maken? Dat kan met artiesten vanaf Premium en Full pro lidmaatschap.

Hoe? Zoek uw favoriete professional, en voer de gewenste datum- en tijdverzoek in, wensen en vereisten waaraan u wilt dat de professional voldoet. 

De professional reageert tussen 4 uur, en uiterlijk 24 uur. 

Facturatie Deze verloopt tussen de professional en uzelf. Tenzij e boeker of artiest het graag via FMA wil laten verlopen. 

Btw Voor artiesten geldt een btw tarief van 9%. 

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.