Boeking proces

Zoek, boek en get the job done!  

Zelf een Pro boekenDat kan met alle professionals met een oranje vaantje. 

Hoe? Zoek uw favoriete professional, en voer de gewenste datum- en tijdverzoek in, wensen en vereisten waaraan u wilt dat de professional voldoet. 

De professional reageert tussen 4 uur, en uiterlijk 24 uur. 

Facturatie Deze verloopt tussen de professional en uzelf. 

Btw Voor artiesten geldt een standaard btw tarief van 9%. 

Liever FMA inhuren? Dan neemt u contact met ons op en wij regelen het van A tot en met Z. Dat scheelt u tijd en dus kosten.

Acteur(s) nodig? wij Casten! Wij kennen al onze acteurs persoonlijk en weten waar ze goed in zijn. 

Hoe? Vertel ons uw wensen en wij regelen een aantal geschikte acteurs. U maakt de uiteindelijke keuze, al dan niet i.s.m. met ons. 

Kosten? Per casting vragen wij bemiddelingsfee. De overige vergoeding gaat altijd in overleg en is altijd excl. 9% btw en 0,28 cent reiskosten. 

Veilig boeken Al onze creatieve professionals zijn zorgvuldig door ons geselecteerd. Mede daardoor kunt u met een gerust en vertrouwd gevoel aan de slag op ons platform. 

FMA zorgt ervoor dat de boeking veilig, snel en efficiënt verloopt. Dat doen we o.a. door zorg te dragen voor onderstaande punten:

Vrijblijvende aanvraag Wanneer u een aanvraag doet voor een professional dan is deze altijd vrijblijvend. De FMA professional zal nadat hij/zij het voorstel heeft ontvangen, reageren. Pas na wederzijds akkoord en ondertekening van een overeenkomst is er sprake van een definitieve opdracht. 

Betaling De facturatie en betaling gaat via FMA, tenzij het gaat om een directe boeking met een professional met een orange ribbon.

Annuleren Een boeking kan altijd worden geannuleerd. De afspraken hierover zijn per opdracht verschillend, immers een trainingsacteur inhuren brengt andere spelregels met zich mee dan bijvoorbeeld een complete filmploeg. We werken altijd met een boeking overeenkomst waarin de gemaakt afspraken duidelijk en helder zijn beschreven.  

Vragen of een concrete opdracht? Neem dan Contact met ons op en we will get the job done! 

Spoedklus? Bel of Whats App +31 621430764 

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.