Boeking proces

Voor klanten

Het FindMyArtist platform en de door ons aangeboden service is voor de opdrachtgever geheel gratis.

 

Voor de creatieve professional 

Creatieve professionals kunnen zich gratis bij FindMyArtist  inschrijven en hun talent en act(s) presenteren.

Pas zodra een professional geboekt wordt, rekent FindMyArtist een vergoeding voor het tot stand brengen van de overeenkomst. 

Deze vergoeding is een vast percentage van de prijs die de professional en de klant zijn overeengekomen voor de act.

FindMyArtist vraagt per transactie een boekings-fee van 10% (excl. btw).

FMA zorgt ervoor dat de boeking veilig, snel en efficiënt verloopt. Dat doen we o.a. door zorg te dragen voor onderstaande punten:

 

Vrijblijvende aanvraag Wanneer een klant een aanvraag doet, dan is deze altijd vrijblijvend. De FMA professional zal nadat hij/zij het voorstel heeft ontvangen, reageren. Pas na wederzijds akkoord en ondertekening van een overeenkomst is er sprake van een definitieve opdracht. We werken altijd met een boeking overeenkomst waarin de gemaakt afspraken duidelijk en helder zijn beschreven. Ook werken wij, indien nodig, met een quitclaim. 

Annuleren Een boeking kan altijd worden geannuleerd. De afspraken hierover zijn per opdracht verschillend, immers een trainingsacteur inhuren brengt andere spelregels met zich mee dan bijvoorbeeld een muzikant of filmploeg. 

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.