Creatieve Workshops

Gegeven door onze zeer ervaren creatieve professionals  

Zoekt u creatieve kwaliteit? Kies een FMA workshop!

Group Workshops and Private Lessons for Singing Actors - John James Rinaldi

Truly effective singing actors do much more than stand there and sing beautifully. They live the story of a character with their body, imagination and emotions working in harmony. All of their passion, pain, joy, wonder, happiness, and heartbreak is given to the audience like a gift to unwrap. Being a strong singing actor is a skill that can be learned and strengthened, just like your voice.
Click on the picture for more information

Acteren voor personeel

Acteren heeft veel meer overeenkomsten met het bedrijfsleven dan u ooit had durven vermoeden.
Gun uw personeel eens iets heel anders en doe er uw voordeel mee op de werkvloer.

Klik op de afbeelding voor meer informatie

Presenteren met gevoel - basis

In deze drie lessen leer je om onder druk bij jezelf te blijven. Dat geldt zowel voor ‘voor een camera’ als ‘voor een groep’. Zo min mogelijk tips en tricks, maar zelf de basis goed zetten waardoor alles vanzelf uitgelijnd wordt met je gevoel. En dat is blijvend en leer je niet meer af. Je herstelt de verbinding met jezelf.

Klik op de afbeelding voor meer informatie

Presenteren met gevoel - verdieping

Heb je al ervaring met voor groepen spreken maar wil je je nog vrijer en krachtiger voelen? In deze workshop pakken we door op de basis en gaan we ook dieper in op het geven en ontvangen van feedback. Dit laat je ook weer vrijer kijken naar jezelf. We werken ook elke les weer met huiswerk waardoor je proces de hele periode doorwerkt. Daarnaast is er de derde les een bijzondere gastles.
Klik op de afbeelding voor meer informatie

In de Spotlight

Zoek je voor je team een workshop waar er aandacht is voor de topic assertiviteit? Dan is de ‘In the Spotlight’ workshop een uitstekende keuze! Bescheidenheid siert de mens, maar soms weten anderen daardoor niet wat je kan en wat je ambieert. Wordt er net even te vaak over je heen gewalst en weten ze jou altijd te vinden?

Klik op de afbeelding voor meer informatie

Creatief denken

Op een interactieve manier leer je de principes van creatief denken. In kleine groepjes gaan we jouw eigen creativiteit bewust stimuleren. Je leert in korte tijd jouw vaste gedachtepatronen los te laten en anders te kijken naar een probleem. Grensverleggend en anders denken verzekerd!

Klik op de afbeelding voor meer informatie

Improvisatie Theater

Tijdens deze workshop ervaren deelnemers dat goed luisteren, elkaars (spel-)aanbod accepteren, spontaan reageren, fouten durven maken (fouten worden vondsten) ervoor zorgen dat er een samenspel ontstaat. Spelenderwijs kom je tot een ultieme samenwerking en kun je experimenteren met ander gedrag dan je gewend bent te vertonen.
Klik op de afbeelding voor meer informatie

Improvisatie Theater 2

Idem als workshop 1 maar met andere workshopleider.

Klik op de afbeelding voor meer informatie

Humor Werkt

Wil je leren hoe je humor kan inzetten om je team beter te laten samenwerken? Of hoe je humor kan inzetten om een andere mindset te krijgen? Of om met collega’s een fijnere werksfeer creëren? Lees dan verder.Naast dat we in deze workshop veel lachen, ontdek jij welke soorten humor er zijn, welke je zelf misschien al gebruikt en hoe je deze kwaliteit nog meer kunt inzetten.
Leer omdenken en krijg (nog) meer plezier in je werk.
En humor is daarbij onmisbaar.

Klik op de afbeelding voor meer informatie

Help wat moet ik met dat mens

Elk mens heeft zo zijn eigen ‘gebruiksaanwijzing’ en ook jij hebt je voorkeurstijl in communicatie. Je herkent de jouwe en met ‘soortgenoten’ ontwikkel je jouw gebruiksaanwijzing en presenteert deze (lekker ongenuanceerd) aan de anderen. Klik op de afbeelding voor meer informatie

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.