F.A.Q.

Wat is FMA en wie gebruikt het?

FMA brengt (autonome) artiesten, muzikanten, productie tv en video, filmploeg en klant (business, industry and private) in contact met elkaar.

Daarnaast is het ons primaire doel om de zichtbaarheid van ieder FMA-lid te vergroten door middel van een pro profiel, zodat er een aanzienlijk grotere kans is om gevonden te worden door particuliere/zakelijke klanten, (casting)bureaus, agenten, productiebedrijven en meer. 

Pro artiesten-musici, bands, film, tv-productie pros, volledige crews (rollenspel)acteurs, voice-overs, stemacteurs en verzorgen we in opdracht ook videoregistraties, (korte)films, E-Learning video’s, Event Promo’s.

Nee. Als u rechtstreeks een professional inhuurt, dan staat FMA daarbuiten.

Vanzelfsprekend. Wij adviseren graag en denken graag met u mee.

Uiteraard is de pro direct door u zelf te boeken. Maar u kunt als klant ook FMA inhuren om alles van ‘aanvraag tot succesvolle uitvoering’ te regelen. FMA kent al haar leden en is daarom heel goed op de hoogte wat elke FMA-professional te bieden heeft, met als resultaat altijd de juiste match! Daarnaast heeft FMA meer dan vijfendertig jaar ervaring in theater, film en tv en een groot zakelijk netwerk van MKB tot corporate business.

Door deze ruime ervaring, persoonlijke benadering en enorme netwerk maakt de FMA in de praktijk echt het verschil om zowel het bedrijfsleven als de artistieke wereld te verbinden en de juiste professional(s) aan te bieden. Een persoonlijke benadering, een luisterend oor en een stap extra doen zit diep in onze mindset verankerd.

Alles onder één dak! Dat is van enorme meerwaarde en dat vinden onze klanten ook.  We helpen de klant aan de juiste pro, of het nu één artiest of een gehele pro crew is!

Dit maakt ons uniek en bespaart de klant veel tijd bij het zoeken naar de juiste pro’s op het enorme internet. 

Simpel, ga naar de Artiesten Ingang rechtsboven in het menu en vul al je specifieke details in, en voeg mooie foto’s en tot 6 video’s, 6 audioclips en je prachtige showreel toe. Na goedkeuring ontvang je een e-mail. Vanaf dan kun je 24/7 inloggen en heb je je eigen pro user dashboard tot je beschikking en kun je gevonden en geboekt worden!

Omdat we de kwaliteit zo hoog mogelijk willen houden en ons willen onderscheiden door alleen professionals een plek op onze site te bieden.

Ga naar Artiesteningang rechtsboven in het menu en nadat je bent ingelogd, zie je Bewerk je pagina. Hier kan je informatie wijzigen of toevoegen.

Het is belangrijk om te weten dat je THUMBNAIL-foto ook groot wordt weergegeven aan de rechterkant van je profielpagina. Zorg er dus voor dat het een schitterend portret is en minimaal 500 kb. Het formaat voor grote foto’s is maximaal 1024 x 1024

Ja, dat kan. Vul eenvoudig een nieuw profiel in via ‘Artiesteningang’. Let op: het heeft natuurlijk geen zin om dezelfde gegevens twee keer in te vullen, omdat je ook meerdere categorieën aan je profiel kunt toevoegen. Het is pas logisch als je je met je band of crew als geheel wilt inschrijven. TIP: Onthoud je gebruikersnamen en wachtwoorden.

Het is belangrijk dat je weet dat wij alle Full pros promoten op sociale media. Dat betekend dus ook dat we jouw profiel  foto gebruiken op Insta,  Linkedin en Facebook. Daarnaast plaatsen we jouw showreel op ons youtube kanaal. Wat betreft het gebruik van foto’s, we controleren altijd of we een bepaalde foto kunnen gebruiken en voegen altijd de naam van de fotograaf toe. Mocht je niet gepromoot willen worden op S.M. laat het ons dan weten.

We gaan binnenkort starten met een special partner page. Vergelijkbaar met een pro profiel waarop je je bedrijfs gegevens kunt plaatsen. Interesse? Neem contact met ons op. 

Ga naar Artiesten ingang en log in met je gebruikersnaam en wachtwoord, scroll naar beneden naar het onderste gedeelte van de pagina en klik op de knop “verwijder mijn profiel”. Of stuur een e-mail naar info@findmyartist.org en we zullen je uitschrijven. Welke reden je ook hebt om je profiel te verwijderen, onthoud dat je altijd welkom bent om terug te komen!

FMA wil een internationale community worden, en heeft al ervaring met werken in het buitenland, het is t.z.t. ook de bedoeling dat na verloop van tijd je een pro-artiest of crewlid in je eigen land kunt vinden, althans daar gaan we ons uiterste best voor doen, maar indien nodig kan een opdrachtgever ons dus ook benaderen voor werk in het buitenland. Zo hebben we in Duitsland en het Verenigd Koninkrijk al mooi werk geleverd met verschillende rollenspel acteurs die native speakers zijn. Dus, een professional nodig in het buitenland? Bel of mail ons en wij klaren de klus!

FMA doet geen concessies als het gaat om professionaliteit. En professionaliteit zit hem niet alleen in een papiertje, maar vooral in attitude. Ook houden we rekening met artiesten of crewleden zonder specifieke of gerichte training of opleiding, simpelweg omdat die er niet is. Als we denken dat we iets voor elkaar kunnen betekenen, willen wij je graag promoten en verwelkomen.

Als een klant FMA inhuurt om naar een specifieke professional te zoeken om een ​​klus te klaren, zoeken we altijd naar de best beschikbare professional.

Nee. Wel mag je als je Full pro bent, jouw social media links en je website link plaatsen.  

FMA is opgericht om zoveel mogelijk pro-artiesten en crew aan meer werk te helpen. Dat is onze focus en dat zal altijd zo blijven. Het is daarom van belang dat een samenwerking hierop aansluit. Dus, als het doel is om onze profs of onze branche te helpen en te promoten, dan maken we graag een afspraak! . Stuur uw voorstel naar: info@findmyartist.org

FindMyArtist vindt het erg belangrijk dat er zorgvuldig wordt omgegaan met persoonsgegevens. Omdat wij persoonsgegevens van je opvragen door middel van een contactformulier zijn wij moreel en wettelijk verplicht om een ​​SSL beveiligde website te hebben. Als website-eigenaar neem je ook de veiligheid van je bezoekers serieus en wil je dat je website goed vindbaar is. Zodra je een e-mailadres of andere persoonlijke gegevens opvraagt ​​van sitebezoekers, is dit SSL-certificaat verplicht. SSL staat voor Secure Socket Layer. Het zorgt ervoor dat de verbinding tussen de browser van uw websitebezoekers en de server waarop uw website draait beveiligd is. Een website met SSL herken je aan de “https” (de “s” staat voor secure) in plaats van “http” in de URL en het slotje in de adresbalk. Een website met SSL herken je aan de “https” (de “s” staat voor secure) in plaats van “http” in de URL en het slotje in de adresbalk. We raden je daarom ten zeerste aan om nooit persoonlijke informatie achter te laten op een website die geen SSL-certificaat heeft. Wij werken ook met recaptcha.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.