F.A.Q. Cliënt

FMA is een neutraal platform voor en opgericht door creatieve professionals. FMA brengt (autonome) creatieve professionals en klant (zakelijk en privé) in contact met elkaar. Wij hanteren zoveel mogelijk een zorgvuldig proces van accepteren van artiesten, zodat u als klant verzekerd is van kwaliteit en maatwerk en de gepassioneerde professionals laten we doen waar zij goed in zijn. Een ieder die werkzaam is als creatief professional en garant staat voor kwaliteit, een fijne samenwerking en klaar staat to get the job done is bij FindMyArtist meer dan welkom!

Hier vind u autonome  creatieve professionals, zoals: Muzikanten, Artiesten, Acteurs, Trainingsacteurs, Film/Video crew, Presentatoren, Dagvoorzitters, Voice-overs, Stemacteurs, Acts, Workshops en veel meer. Ook verzorgen we in opdracht  videoregistraties, (korte)films, E-Learning video’s, Event Promo’s.

U vind hier ook jr. en sr. trainingsacteurs met diverse specialiteiten en niche ervaringen. Ook hebben wij anderstalige trainingsacteurs zoals: Engels-Engels, Amerikaans-Engels, Arabisch, Zweeds in ons bestand. Alle op dit platform getoonde trainingsacteurs hebben een professionele trainingsacteurs opleiding afgerond.  

U heeft een maatwerk voorstel voor uw event ontvangen. De totale prijs is incl. reiskosten berekend naar de door u opgegeven  locatie en eventuele techniek.

Bespreek 1-op-1 met de artiest wat u specifieke wensen zijn. Heeft u een vraag voor ons? Neem aub vrijblijvend contact met ons op en we gaan voor u aan de slag. En weet dat ons netwerk vele malen groter is, dan momenteel zichtbaar op ons platform.

U betaald aan ons en wij betalen de artiest na het optreden. Dit heeft voor beide kanten een belangrijk voordeel en is beschermend:

Voor de artiest FMA beschermt de artiest: U als klant heeft vooraf betaalt voordat het optreden plaatsvindt. Dat bedrag bewaren wij veilig op een beveiligde rekening. 

Voor de klant We beschermen u als klant: Want de uitbetaling aan de artiest gebeurt pas (2 dagen) na het daadwerkelijke optreden. 

Vanzelfsprekend. Wij adviseren graag en denken graag met u mee. Weet wel dat wij eigenwijs en eerlijk zijn als wij weten dat u daarvan profiteert.. 

Ja, dat kan soms gebeuren. U zult hiervan altijd per email op de hoogte worden gebracht. 

FindMyArtist vindt het erg belangrijk dat er zorgvuldig wordt omgegaan met persoonsgegevens. Omdat wij persoonsgegevens van u opvragen door middel van een contactformulier zijn wij moreel en wettelijk verplicht om een SSL beveiligde website te hebben. Als website-eigenaar neem je ook de veiligheid van je bezoekers serieus en wil je dat je website goed vindbaar is. Zodra je een e-mailadres of andere persoonlijke gegevens opvraagt van sitebezoekers, is dit SSL-certificaat verplicht. SSL staat voor Secure Socket Layer. Het zorgt ervoor dat de verbinding tussen de browser van uw website bezoekers en de server waarop uw website draait beveiligd is. Een website met SSL herken je aan de “https” (de “s” staat voor secure) in plaats van “http” in de URL en het slotje in de adresbalk. Een website met SSL herken je aan de “https” (de “s” staat voor secure) in plaats van “http” in de URL en het slotje in de adresbalk. We raden je daarom ten zeerste aan om nooit persoonlijke informatie achter te laten op een website die geen SSL-certificaat heeft.

Findmyartist

Findmyartist is een neutrale marktplaats die een podium bied aan autonome artiesten.

Heeft u een vraag, schroom dan niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.