FMA Acteurs gaan undercover

The job FMA-actrice Angelique was gevraagd om undercover een ​​cliënte en potentieel investeerder te spelen voor de toegewijde medewerkers van ReNature in Amsterdam. Dit wilde ze niet alleen en vroeg daarom Rick mee on the job! 

Leren door te doen! Undercover gaan betekent voor de medewerkers, dat ze niet bewust zijn en ze zich natuurlijk gedragen. Dus als je iets ‘echt’ meemaakt, wecht ervaart, blijft het veel beter hangen en vergroot het daarmee je groei potentieel.

Undercover zijn‘ als potentiële klanten & investeerders daagden Angelique en Rick de medewerkers uit om open vragen te stellen, vervolgvragen te stellen, samen te vatten, en ook en vooral oprechte interesse in de klant te tonen.

Het effect Een veel beter bewust zijn van hun manier van communiceren, leren door te vragen, ook al is het soms moeilijk. Na afloop waren ze erg verrast en vooral blij met de concrete handvatten die we hen gaven. En het was erg leuk om te zien hoe open ze stonden voor onze feedback. Open staan voor feedback houdt ons inziens in dat je professioneel bent, en dat zijn ze bij ReNature, Amsterdam.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.