FMA film Partner LAGOM

FMA partner LAGOM FILM

Bestaansrecht FMA ontleent haar bestaansrecht door het concreet helpen en promoten van zoveel mogelijk artistieke professionals en er zijn voor haar cliënten. Dat doen wij door oprechte aandacht, transparantie, doen wat wij beloven, menselijke verbinding en oprechte aandacht. 

Er zijn voor gratis advies, het aanbieden van de juiste pro voor de job, het ont-zorgen, alleen met professionals te werken, de dialoog aan te gaan, met oprechte aandacht te luisteren om te begrijpen en vooral de wereld een beetje mooier te maken.

FMA gaat daarom graag de samenwerking aan met bedrijven die niet gaan voor het snelle geld, maar wel voor het eerlijke verhaal, voor oprechtheid, de dialoog. Want er zijn zoveel mooie en eerlijke verhalen te vertellen die veel meer aandacht verdienen. 

Daarom zijn wij trots de professionals van LAGOM FILM te mogen verwelkomen als FMA partner. Een bedrijf met een verhaal, met waarden en een visie. Die net als FMA Staat voor oprechte aandacht, de menselijke verbinding en die vertrouwen hoog in het vaandel heeft staan. 

Voor films die de essentie raken!

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.