FMA Pro Partners

FMA Pro partner worden, wat levert dat op?

Vooral een zeer groot netwerk extra en dus meer naamsbekendheid en veel meer kansen. FMA verbind haar zakelijke netwerk met haar artistieke en dat levert mooie klussen op. 

Ons zakelijk netwerk bestaat o.a. uit: Ceo’s en beslissing bevoegden van MKB – Zorginstellingen – Ziekenhuizen – Accountancy (big four) – Banken – Scheepvaart – Consultancy bureaus – Zelfstandige Communicatie en gedragstrainers – Beurs genoteerde bedrijven..

Bedrijfsfilms FMA wordt met enige regelmaat gevraagd om bedrijfsfilms, e-learnings, promotie materiaal, te verzorgen, en doet dat samen met professionele partners. Iedere aanvraag en dus iedere klus is anders, dat maakt dat wij ook met meerdere partners willen samenwerken zodat we altijd de juiste samenwerking met de juiste pro hebben. 

Nieuwsbrief  Daarnaast promoten wij onze Full Pro Partners op onze homepage met bedrijfslogo en in onze, maandelijks te versturen, nieuwsbrief waarin de Pro partner een foto met werkende link naar het FMA profiel. 

Pro Profiel  Natuurlijk kun je een eigen company profiel aanmaken waarop je veel informatie kwijt kunt, zoals je bedrijfs showreel en maar liefst 5 extra videos. Maar ook foto’s, en link naar je website en social media links. Vanzelfsprekend is dit 24/7 aan te passen m.b.v. username en wachtwoord.

Social media FMA promoot haar partners ook op verschillende sociale media, zoals Linkedin, Instagram en Facebook.

Ook geïnteresseerd in een samenwerking gebaseerd op vertrouwen, dialoog en lange termijn?

Bel +310621430764

Of via: info@findmyartist.org

Of het contact formulier

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.