Full Pro member

Zet je zelf in de SPOTLIGHTS en wordt Full Pro

FMA Full Pro Het Full Pro membership is een betaald lidmaatschap en daar doen wij veel voor. Allereerst gaan we er voor zorgen dat je veel beter gevonden wordt. Daarnaast gaan we jou als MERK boosten. FMA promoot jou het hele jaar door en zoekt naar mogelijkheden om jou aan concrete klussen te helpen. Jouw lidmaatschap is feitelijk een investering in jou als onderneming, voor promotie, concrete kansen op (goed betaald) werk, maar ook krijg je een eigen pro webpage tot je beschikking, waarop je 24/7 info op kunt plaatsen. Zoals een showreel, foto’s, je bio, audio links,  links naar je social media, website en meer..

Gratis hulp en advies Daarnaast mag je ons altijd bellen of mailen indien je een vraag hebt of advies wilt. Dat doen wij gratis. Denk aan het ondertekenen van een contract, veel tijd verspillen aan het nadenken over buy-outs en/of het lezen en ondertekenen van quit claims. Maar ook voor een optreden, moet je ineens een rider aanleveren? Of wat spreek je af met de opdrachtgever, wat is fair? Met meer dan 35 jaar ervaring in film, theater en televisie weten we waar we het over hebben.

Zakelijk netwerk Ook krijg je er een enorm zakelijk en artistiek netwerk bij, waar je natuurlijk je voordeel mee doet. 

Alles onder één dak Een groot voordeel van ons platform is, dat we diverse disciplines aanbieden. Daarmee trekken we niet alleen veel verschillende bezoekers, maar weet de klant ook dat hij bij ons alles vindt!

Orange ribbon De opdrachtgever herkent iedere Full Pro member direct aan de Orange ribbon. Dat heeft tot voordeel dat de klant weet dat hij rechtstreeks met jou onderhandeld! Alle inkomsten zijn dus voor jou. 

Social media FMA promoot iedere dag op verschillende sociale media, zoals Linkedin, Instagram en Facebook. Dit doen wij om beurt met een werkende link naar je profiel. De posts op Social media en zeker Linkedin worden erg goed bekeken. En vraag je eens af, hoe vaak post jij iets? 

Nieuwsbrief Je krijgt eens in de zoveel tijd een prominente plek in onze nieuwsbrief met foto, tekst en werkende link naar je FMA profiel.

Just be serious Neem jij jezelf en je business serieus en wil je veel meer exposure en je kansen op concrete klussen significant vergroten?

Twijfel dan niet langer en meld je aan. 

En weet…De weg naar succes bewandel je niet over het pad van excuses. 😉 

Ga naar de Artiesteningang en wordt vandaag nog member!

Bij vragen, weet ons te vinden: 

Bel of Whatsapp ons op +310621430764

Of email: [email protected]

Of via het contact formulier

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.