Improvisatietheater

Over Improvisatietheater

Ervaar waar “JA zeggen” tegen het onverwachte je allemaal kan brengen Bij Improvisatie Theater leer je te vertrouwen op jezelf en op je medespeler, want er is vooraf (bijna) niets afgesproken.

Wat? Tijdens deze workshop ervaren deelnemers dat goed luisteren, elkaars (spel-)aanbod accepteren, spontaan reageren, fouten durven maken (fouten worden vondsten) ervoor zorgen dat er een samenspel ontstaat, waarbij het lijkt alsof de spelers elkaars gedachten kunnen lezen. Spelenderwijs kom je tot een ultieme samenwerking en kun je experimenteren met ander gedrag dan je gewend bent te vertonen. 

Resultaat: in deze workshop wordt je bewust van je belemmerende overtuigingen en leer jij hiermee om te gaan. Je krijgt concrete handvatten om jezelf te leren presenteren, en meer zichtbaar te maken binnen een groep waarbij we uitgaan van je eigen authenticiteit. Je bijvoorbeeld laten horen in een vergadering, of de eerste stap zetten in contact, op te staan op het moment dat dat voor jou nodig is. Zomaar wat voorbeelden waarmee we aan de slag gaan, het wordt dus niet alleen erg leuk en vooral leerzaam. Je stapt letterlijk uit de schaduw. Natuurlijk doen we dit op een respectvolle en veilige manier. Je kunt je heerlijk “uitleven” en dat levert meer op dan je denkt!

Er wordt gewerkt met de volgende principes :

  • Doe wat het eerst in je opkomt
  • Laat de ander schitteren
  • Zeg nooit “nee” (je mag niet blokkeren)
  • Accepteer wat de ander doet
  • Wat je ook doet, doe het met enthousiasme en ga ervoor!

Workshop leider: Laura Hagt

Neem contact op met Laura
Date*
Time*
First name*
Last name*
Email*
Phone number*
Evenement location*
Wishes
Workshop informatie

Voor wie? voor teams of individuen die los wil komen uit patronen. Of elkaar gewoon eens heel anders willen leren kennen.

Locatie: In Company of Extern

Online: Nee

Aantal personen: min. 6 – max. 12 

Duur: 2 of 4 uur 

Kosten: vanaf 450,- 

Excl: 21% btw, evt. locatie kosten/catering

Specifieke wensen? Neem contact op en jullie komen er vast uit!

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.