Informatieve video’s

Wij verzorgen graag uw informatieve bedrijfs video

Onze film en video professionals staan klaar om met veel liefde voor het vak uw informatieve video te verzorgen.

Zij helpen jouw bedrijf of  organisaties die een verhaal te vertellen hebben bij het vertalen van jullie boodschap naar een  pakkende video. 

Ben je op zoek naar één camera professional of een geheel team. FMA levert.

Werkwijze Voor een videoproductie zijn er allerlei opties om je verhaal zo goed mogelijk over te kunnen brengen. Voor elke boodschap is weer een andere aanpak vereist.  Onze professionals helpen je graag bij het bedenken van de beste methode voor jouw productie.

Mogelijkheden

Muziek Is een krachtig middel om de sfeer te creëren waarnaar jij op zoek bent. Dat kan ‘gekocht’ worden via zogeheten stock muziek’-websites zoals Shockwave-sound, daar betaal je een klein bedrag voor.

Componist Een andere optie is om de muziek op maat te laten maken door een componist, de muziek past dan precies op jouw film en heeft helemaal de sfeer die jij in gedachten hebt.

Visagie De persoon die voor de camera staat moet er goed uitzien. Een visagist voegt veel meerwaarde toe. Hoe je eruit ziet op camera, is namelijk anders dan in het echt. 

Interviewer Wil je iemand interviewen? Huur een ervaren FMA interviewer in die weet wat doorvragen is. 

Gaffer Ook kun je gebruik maken van een gaffer, dat is iemand die echt alles weet van de belichting op de set. 

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.