menu
Hertoghs Advocaten organiseert wederom zeer succesvolle nationale pleitwedstrijd

Op Vrijdag, Oktober 8, 2021, Hertoghs organiseert de Nationale Hertoghs Pleitwedstrijd voor inmiddels de achtste keer. In 3 spannende sessie rondes streden de teams, gevormd door studenten uit Groningen, Amsterdam en Tilburg om de eer van ‘Best Team 2021’ en ‘Best Scenario 2021’. Niet alleen het dossier bood de nodige uitdagingen, maar ook de duidelijke (!) aanwezigheid van de verdachte en de kritische vragen van de rechtbank zorgden voor het nodige vuurwerk en deden een beroep op het improvisatievermogen van de studenten.

Wat viel er te winnen? Naast de eeuwige roem die wordt toegekend aan de winnende stad en de beste procesadvocaat van de dag, looft Hertoghs advocaten een geldprijs uit van € 1.000 voor het winnende team en een extra prijs van € 500 voor de beste procesadvocaat! Daarnaast gaat het winnende team naar huis met de Hertoghs wisselbeker. 

Hertoghs huurde voor de zevende keer op rij een FMA pro-acteur in die wederom een zeer aanwezige verdachte speelde en er waren kritische en ervaren rechters, officieren en advocaten. We sloten de dag af met een heerlijk diner in een prachtige omgeving.

Lees hier meer op de Hertoghs pagina.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.