menu

Angelique

Over Angelique

Hai, mijn naam is Angelique en ik ben een Nederlandse Actrice, Communicatie Coach, Theater & Filmmaker.

Na mijn HBO-opleiding Bedrijfspresentatie ben ik naar de acteursschool in Amsterdam gegaan. Na het behalen van mijn diploma van de Theateracademie heb ik gewerkt als actrice & scenarioschrijver voor zowel theaterproducties en film. Soms werd ik gevraagd om een rol te spelen in e-learnings video’s voor bedrijven en zo ben ik ook voor bedrijven gaan werken. Sindsdien ben ik ook meer en meer voor bedrijven gaan werken. Nu al meer dan 10 jaar. Gedurende deze jaren heb ik verschillende cursussen & opleidingen gevolgd over acteren in bedrijfstrainingen.

Dus alles wat ik heb geleerd in mijn twee opleidingen valt zo mooi samen in het werk dat ik tegenwoordig doe. Mensen helpen om bewust te worden van hun gedrag, daar waar nodig hen daarmee helpen te veranderen, het stimuleren van een andere mindset, (her)ontdekken van je creativiteit en handvatten aan te reiken over je verbale en non verbale (lichaamstaal) communicatie, het versterken van je presentatie skillsen de impact die je op anderen kunt hebben. Hoe werk ik? Met energie, humor, kwetsbaarheid, transparantie en een glimlach.

Wat ik voor je kan doen:

*Gesprekscoach, als rollenspelactrice, om jou of je bedrijfsteam beter te laten worden in het voeren van gesprekken. Om meer bewustzijn te creeeren mbt jouw verbale en nonverbale communicatie en je te helpen je blokkades te overwinnen.

*Maken, schrijven en regisseren van bedrijfsfilms.

*Maak, schrijf en regisseer interactief theater voor bedrijven

* Acteren in theatervoorstellingen, films en interactief theater voor bedrijven

* Creeren van Creative Educatieve Programma’s voor bedrijven, die houden van interactie en plezier

Neem gerust contact met mij op om samen te ontdekken wat ik voor u kan betekenen.

vrolijke groet Angelique

Boek artiest

€350

Date*
Time*
First name*
Last name*
Email*
Phone number*
Evenement location*
Wishes

Specificaties

Locatie

All over the world.

Taal

Nederlands, Engels, Duits

{{ reviewsTotal }} Review
{{ reviewsTotal }} Reviews
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Add pro as FMA member

You are not permitted to submit this form!

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.