menu

Bregje Hermans

Over Bregje Hermans

In mijn werk als trainingsacteur, trainer en coach vind ik het belangrijk om door middel van spel, kennis, humor en gezamenlijke verwondering verschillende situaties uit te diepen. Vanuit een vraag hoe je nog krachtiger en met meer plezier in uiteenlopende situaties kunt reageren, verkennen we de mogelijkheden in een korte of langdurige samenwerking. Ik zoom graag in op jouw gedrag en intenties en geef inzicht en ervaringen om je nog beter in je kracht te laten staan. Ik werk met uiteenlopende beroepsgroepen. Veel in het onderwijs en de zorg en daarnaast ook in de financiële sector. Dit doe ik ook regelmatig in het Engels.

Mijn kennis als psycholoog combineer ik met mijn spelervaring waarbij ik in het moment meebeweeg met de actuele leerbehoefte.

Daarnaast laat ik graag mijn stem horen als zangeres. Dit doe ik o.a. bij de theatertour van Gerard Alderliefste & Friends door Franse chansons te zingen en daarnaast zing ik graag countrynummers.

 

Contact Pro

Date*
Time*
First name*
Last name*
Email*
Phone number*
Evenement location*
Wishes

Specificaties

Locatie

Vanuit Haarlem werk ik online, lokaal en internationaal.

Taal

Nederlands, Engels

Professional sinds

Geen

Social media links

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Add pro as FMA member

Review

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.