menu

Carlo & Eva

Carlo en Eva

Over Carlo en Eva

Het duo Carlo en Eva bestaat uit zangeres Eva van den Dam en gitarist Carlo Broere. Ze brengen samen een mix van pop, soul en funk uit de jaren zeventig, tachtig, negentig en de zero’s ten gehore. Ze spelen nummers van artiesten als: Michael Jackson, Alicia Keys, Stevie Wonder, Cindy Lauper, Prince, Queen, Jessie James, Bruno Mars, James Brown, Anastacia, Aretha Franklin en John Leggend. In akoestische maar ook zeker swingende en groovende versies.

Eva van den Dam studeerde in 2010 af van een bacheloropleiding aan het conservatorium in Rotterdam en in 2015 van een masteropleiding aan het conservatorium in Tilburg. Daarna speelde zij o.a. in ‘The sound of Music’ – Albert Verlinde Entertainment, ‘The songs from the movie Sister Act’ – Charles Aerts Entertainment, ‘HEMA de Musical’ – Bos Theaterproducties en ‘Boy 7 Live on Stage’ van Dommelgraaf producties . Naast haar passie voor theater speelt zij sinds 2011 in verschillende bandjes en vormt al enige tijd een akoestisch duo samen met Carlo Broere.

Al op jonge leeftijd werd Carlo gefascineerd door de gitaar. Nadat hij een concert van de Rolling Stones had gezien stond er één ding vast, dit wilde hij ook. Op zijn negende jaar begon hij met klassiek gitaarles. Het was al snel duidelijk dat hij van het gitaarspelen zijn toekomst wilde maken.

Carlo is in 2012 afgestudeerd van een bacheloropleiding aan het conservatorium van Rotterdam. Op dit moment speelt hij bij de formatie ‘LAURA’ en werkt hij veel samen met ‘Sub-base Music Group’ en geeft hij gitaarlessen op verschillende muziekscholen in Rotterdam. En al enige tijd vormt hij samen met Eva een akoestisch duo.

We zijn te boeken voor 1 set, 2 sets of 3 sets van 45 minuten. De setlist kan van tevoren in overleg worden bepaald.

Contact Pro

Date*
Time*
First name*
Last name*
Email*
Phone number*
Evenement location*
Wishes

Specificaties

Locatie

Nederland

Taal

Nederlands, Engels-Amerikaans

Professional sinds

2010

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.