menu

Carolien

Carolien

Over Carolien

“Carolien, jij doet echt van alles!” Dat klopt. En grappig genoeg is het juist die veelzijdigheid die laat zien wie ik ben: een creatieve ondernemer. Met mijn vermogen om te presenteren, acteren, doceren, regisseren en schrijven, belichaam ik een ware creatieve kracht. Met die kracht breng ik een breed scala aan projecten tot een succes.
Ben je er klaar voor? Riemen vast, want dit is Carolien in vogelvlucht:

  • Bevlogen actrice in zowel komische en serieuze (hoofd)rollen in films, TV series, bedrijfsfilms, commercials en E-Learning video’s. Voor een van mijn rollen heb ik een nominatie voor beste actrice gekregen.
  • Tekst vaste presentatrice met ruime ervaring in o.a. kinderprogramma’s, bedrijfsfilms en uitlegvideo’s.
  • Vorm overstijgende schrijver met een divers aanbod aan projecten: Korte films, TV-serie, kinder-animatie serie, kindermusicals, educatief boek, verhalenbundel, commercials, voice-overs.
  • Energieke regisseur vol visie van kleine en grote jeudtheatermusicals met castgroottes tot wel 100 kinderen per cast (waarbij er op het hoogtepunt 5 verschillende casts rondliepen).
  • Inspirerende docent voor zelfontwikkelde theaterlessen, camera acteer workshops en presentatie workshops.

En oh ja, daarnaast ben ik ook steltloper en heb ik met diverse theateracts zowel het Kremlin als de opening van het cricketseizoen in Calcutta vanaf 1.5 meter hoogte bekeken.

Kortom: ik ben een creatieveling die zowel in de breedte als in de diepte veelzijdig is. Hoe kan ik voor jouw project aan de slag?

Contact Pro

Date*
Time*
First name*
Last name*
Email*
Phone number*
Evenement location*
Wishes

Specificaties

Locatie

Haarlem

Taal

Nederlands

Professional sinds

2004

Website

Social media links

Aanvullende Info

Schoenmaat
39
Lengte
1.65
Brildragend
Nee
Eigen Vervoer
Ja
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.