menu

Eva

Eva

Over Eva

Mijn naam is Eva, ik ben 44 jaar en sinds 2019 naast orthopedagoog generalist en cognitief gedragstherapeut VGCt ook werkzaam als trainingsacteur. Ik heb mijn opleidingscertificaat in juli 2019 behaald bij Improsa Groningen.

Door mijn jarenlange ervaring als regiebehandelaar in de GGZ Jeugd ben ik heel goed in staat therapeuten in opleiding te ondersteunen in hun scholing. Ik werk dan ook veelvuldig met verpleegkundigen binnen de psychiatrische unit van het ziekenhuis, binnen de GGZ jeugd en voor opleidingscentra voor cognitief gedragstherapeuten. Ik werk ook met heel veel plezier voor meer commerciële organisaties en overheidsinstellingen. Als trainingsacteur ben ik multi inzetbaar voor allerlei soorten trainingen: deelnemers aan een training kunnen mijn gedrag en mijn emoties instrueren. Als een mengpaneel kunnen zij mij “harder” of “zachter” zetten. Deelnemers kunnen hierdoor vrij en ontspannen oefenen met nieuw geleerde vaardigheden of gedrag en kunnen, samen met de trainer, benoemen waar zij feedback op willen ontvangen. Deze feedback kan ik zowel “in de rol” als “uit de rol” geven. Feedback is ten alle tijden concreet,  constructief en opbouwend. Vanuit de aan hen geboden theorie bied ik interactief spel, waarbij ik gebruik maak van humor en zorg voor de nodige lichtheid. Ook bied ik flexibel energie verhogende oefeningen.

Voor mij is het essentieel dat ik als trainingsacteur dienstbaar ben aan de deelnemer, dat we samen het spel kunnen voelen en samen kunnen ontdekken.

In de huidige periode van COVID-19 heb ik veelvuldig de trainingsacteerklussen online uitgevoerd; dit lukt wonderwel!

Naast trainingsacteren heb ik een grote passie voor theater en zang. In mijn vrije tijd volg ik zanglessen en speel ik (jeugd)theater.

 

 

Contact Pro

€250.00

Date*
Time*
First name*
Last name*
Email*
Phone number*
Evenement location*
Wishes

Specificaties

Locatie

Door het hele land, woonachtig in Drenthe

Taal

Nederlands

Professional sinds

2019

Social media links

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.