menu

Harry

Over Harry

Hoi, leuk je te ontmoeten, mijn naam is Harry en ik ben theatermaker, acteur, stemacteur. Ik speel ook gitaar en mondharmonica.

Samen met collega-acteurs verzorg ik de theatrale inhoud voor congressen, studiedagen en workshops. Door mijn enthousiasme breng ik graag mensen in beweging en focus ik op effectief, toekomstgericht en oplossingsgericht denken en handelen. Ik creëer een veilige plek om te leren en te lachen en zorg voor de juiste dynamiek!
Ik maak veel gebruik van de interactie met het publiek.

Ik combineer de acts graag met een rol als dagvoorzitter: ik verwelkom, presenteer en bespreek het programma. 
Door korte gesprekken te voeren met de toeschouwers, betrek ik het publiek bij het onderwerp van die dag, voel de sfeer en leid de dag in goede banen. Serieus waar het moet, humoristisch waar het kan. Muziek ondersteunt mij hierin. Ik werk vaak samen met mijn improvisatiepianist.

Hoop dat we snel kunnen samenwerken!

Groetjes, Harry

Contact Pro

€300

Date*
Time*
First name*
Last name*
Email*
Phone number*
Evenement location*
Wishes

Specificaties

Locatie

Nijmegen

Taal

Nederlands

Professional sinds

2002

Website

Social media links

Aanvullende Info

Confectiemaat
50
Jeans Maat
34
Schoenmaat
45
Geboortedatum
1967-10-05
Lengte
188
Brildragend
Nee
Eigen Vervoer
Ja
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}
5/5

FMA review

FMA heeft o.a met Harry samen gewerkt in een bijzondere muzikale voorstelling genaamd TROOST, waarin Harry zijn veelzijdeigheid laat zien, namelijk zingen , gitaar speelt maar ook de mondharmonica bespeeld. Hij is erg prettig om mee samen te werken en een zachtmoedig en fijn mens. Makkelijk te regisseren en meegaand om alles uit te proberen. Als je Harry boekt, dan weet je zeker dat je waar voor je geld krijgt, of dat nou als muzikaal talent is of als voice acteur. He will get the job done!

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.