menu

Harry Heijblok

Over Harry Heijblok

Hoi, leuk je te ontmoeten, mijn naam is Harry en ik ben theatermaker, acteur, stemacteur. Ik speel ook gitaar en mondharmonica.

Samen met collega-acteurs verzorg ik de theatrale inhoud voor congressen, studiedagen en workshops. Door mijn enthousiasme breng ik graag mensen in beweging en focus ik op effectief, toekomstgericht en oplossingsgericht denken en handelen. Ik creëer een veilige plek om te leren en te lachen en zorg voor de juiste dynamiek!
Ik maak veel gebruik van de interactie met het publiek.

Ik combineer de acts graag met een rol als dagvoorzitter: ik verwelkom, presenteer en bespreek het programma. Ik stel vragen en blijf het momentum vasthouden.
Door korte gesprekken te voeren met de toeschouwers en een humoristische openingsspeech te houden, betrek ik het publiek bij het onderwerp van die dag, voel de sfeer en leid de dag in goede banen. Serieus waar het moet, humoristisch waar het kan. Muziek ondersteunt mij hierin. Ik werk vaak samen met mijn improvisatiepianist.

Hoop dat we snel kunnen samenwerken!

Groetjes, Harry

Boek artiest

Date*
Time*
First name*
Last name*
Email*
Phone number*
Evenement location*
Wishes

Specificaties

Locatie

Nijmegen

Taal

Nederlands

Website

Social media links

{{ reviewsTotal }} Review
{{ reviewsTotal }} Reviews
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Add pro as FMA member

You are not permitted to submit this form!

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.