menu

Ida

Over Ida

Ik werk voornamelijk als trainingsactrice, geef zelf ook trainingen en heb mij gespecialiseerd in online trainingsacteren en schreef het practische boek zo-werkt-online-trainingsacteren. Ik train en acteer met de Roos van Leary, Motiverende gespreksvoering, Shared Decission Making en DISC, Insights en meer. Ik  lever gedrag voor deelnemers in zorg organisaties, van (arts-)opleiding tot bijscholingen in het hogere kader, trainingen rondom (kinder-)mishandeling en huiselijk geweld, bij gemeentes in het sociaal domein. Ik ben bekend met het werken in assessments, managment-games, rollenspelen en M-learning. Mijn spel is adequaat, in het moment, realistisch en mijn feedback compact en helder. In overleg kan ik ook interactieve feedback inzetten als middel. Interesse? ik bereid mezelf  graag in samenspraak met de trainer voor.

Contact Pro

€375

Date*
Time*
First name*
Last name*
Email*
Phone number*
Evenement location*
Wishes

Specificaties

Locatie

Standplaats Haarlem, inzetbaar door het hele land als trainingactrice.

Taal

Nederlands

Professional sinds

2006

Website

Social media links

Servicevoorwaarden

Ik heb een groot netwerk aan ervaren trainingsacteurs, en kan zorgen voor kwalitatief goede vervanging mocht ik verhinderd zijn.

Aanvullende Info

Confectiemaat
40
Jeans Maat
m/l (40)
Schoenmaat
41
Geboortedatum
1959-01-14
Lengte
1.81
Brildragend
Nee
Eigen Vervoer
Ja
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.