menu

Jacobien Verbaan

Over Jacobien Verbaan

Naast mijn baan als praktijkbegeleider bij de Jeugdgezondheidszorg van de GGD Groningen ben ik ook trainingsacteur. Ik heb de basisopleiding gedaan bij Trainingsacteur Academy. Daarna de Masters Weerstand en Agressie, Bedrijfstheater, Zorg en Psychiatrie en online trainingsacteren.

Ik heb 30 jaar ervaring in het werken in de (jeugd)zorg en psychiatrie. In deze periode heb ik in trainingen vaak gewerkt met trainingsacteurs en dit ervaren als een waardevolle manier om te leren. Ik heb daarbij ervaren wat de positieve effecten zijn van het werken met een trainingsacteur.

De essentie zit er in dat je als acteur alleen belangrijk bent als middel om te leren. Je moet de rol goed kunnen spelen, maar dat begint bij de uitleg van mijn rol als trainingsacteur, het concreet uitvragen van het leerdoel en de manier waarop de rol gespeeld moet worden. Hij/zij moet met een positief gevoel terug kunnen kijken op de oefening. Het is een kunst om hem/haar een mooie leerervaring te bieden. Dat is mijn missie.

Met mijn achtergrond en jarenlange ervaring in eerder genoemd werkveld, samen met de coachopleiding die ik in 2019 gedaan heb, ben ik in staat om op een natuurlijke manier in een rol te kruipen en op een speelse en ontspannen manier mijn gesprekspartner te laten ervaren wat hij/zij al goed kan en waar hij/zij zich nog in kan versterken. In de rol die ik speel geef ik feedback, waardoor ik hem/haar een spiegel voor houd.

Na het gesprek geeft ik concreet terug welk effect het gedrag en communicatie van mijn gesprekspartner op mij hadden. Deze manier van werken draagt bij aan bewustwording en werkplezier.

Contact Pro

€250

Date*
Time*
First name*
Last name*
Email*
Phone number*
Evenement location*
Wishes

Specificaties

Locatie

Beilen

Taal

Nederlands

Professional sinds

Geen

Social media links

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.