menu

Jacqueline

Annema

Jacqueline

Over Jacqueline

Graag stel ik me aan jullie voor. Mijn naam is Jacqueline Annema en ik ben een professioneel geschoold trainingsacteur met een flinke dosis mensenkennis.

Als woonconsulent bij diverse woningbouwcorporaties heb ik de afgelopen 15 jaar veel ervaring opgedaan hoe je met non-verbale communicatie en woordkeuze het verschil kan maken met huurder en op de werkvloer.  Als trainingsacteur kan ik als geen ander in de huid kruipen van zeer diverse persoonlijkheden en lukt het me om de gevraagde situaties realistisch neer te zetten.

Door de verschillende benaderingen te oefenen en te ervaren, help ik cursisten om in de praktijk beter voorbereid op situaties die als moeilijk worden ervaren, Denk aan het voeren van lastige gesprekken zoals overlastsituaties, slecht – nieuws gesprekken, gesprekken met agressieve mensen of gesprekken waarin kwetsbare mensen betrokken zijn.

Naast woningbouwcorporaties ben ik ook goed inzetbaar in de zorg. De verdieping ‘trainingsacteur in de Zorg en Psychiatrie’ heeft mij veel concrete handvaten gegeven hoe je oefensituaties kunt vormgeven zonder een karikatuur van een ziektebeeld te maken.

Ik heb gedegen kennis van de Roos van Leary en de teamrollen van Belbin. Ik kan in mijn spel goed spiegelen, uitdagen en forceren. Zo geef ik als tegenspeler en gesprekspartner inzicht in de manier waarop iemand reageert en wat dit voor een situatie kan betekenen. Door feedback te geven en te oefenen leer ik deelnemers hun kwaliteiten nog beter te benutten.

In de samenwerking met een trainer ben ik een aanvulling op wat een trainer graag zijn of  haar cursisten wil leren. Ik geef graag feedback vanuit mijn rol zodat een cursist direct ziet wat zijn of  haar gedrag doet. Samen met de trainer wil ik de deelnemers stimuleren om houding en gedrag als dat nodig is aan te passen en goed voor te bereiden op situaties die ze in hun werkveld tegenkomen.

Woorden die bij mij passen zijn: integer, enthousiast, professioneel en praktisch.

“Jacqueline is een rustige en prettige trainingsactrice. Ze stelt mensen op hun gemak en kan zich goed inleven in de diverse trainingssituaties”

“Door haar humor en naturel spel heerste er een goede sfeer tijdens de rollenspellen waardoor de cursisten een veilige trainingsomgeving ervaarden”

 

Contact Pro

Date*
Time*
First name*
Last name*
Email*
Phone number*
Evenement location*
Wishes

Specificaties

Locatie

nvt

Taal

Nederlands, Engels

Professional sinds

januari 2021

Social media links

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.