Jeremiah

Fleming

Jeremiah

Over Jeremiah

Hallo,

Oorspronkelijk uit San Francisco, woon en werk ik nu langer als professionele, tweetalige acteur hier in Nederland dan ik in het openbaar wil toegeven. Mijn werkterrein omvat film, tv, voice-overs, toneel, trainingswerk, regie en het leiden van workshops in zowel scholen als bedrijven.

Ik heb veel verschillende drijfveren als acteur. Een drijfveer is om op te treden, of het nu op het podium is, in een vertelplek of op een school. Wat het filmen betreft, is het mijn drive om het personage te ‘bewonen’ en tot leven te brengen. Voor training is het mijn drive om aan de behoeften van de deelnemer te voldoen en een zo bevredigend mogelijke leerervaring te creëren. Maar vooral mijn drive om geïnspireerd te worden en tegelijkertijd zoveel mogelijk plezier te hebben!

Voor degenen onder jullie die een beter idee willen krijgen van mijn professionele werk, zou ik je willen uitnodigen om mijn showreels te bekijken, naar mijn stemfragmenten te luisteren en gewoon in het algemeen door mijn profiel te bladeren. Contact met mij opnemen om meer over mij te weten te komen of om mij beter te leren kennen is ook altijd welkom!

Boek artiest

Date*
Time*
First name*
Last name*
Email*
Phone number*
Evenement location*
Wishes

Specificaties

Locatie

All over Holland and Europe

Taal

Audioclips

{{ reviewsTotal }} Review
{{ reviewsTotal }} Reviews
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Add pro as FMA member

You are not permitted to submit this form!