menu

Jos Veldhuizen

Over Jos Veldhuizen

Na omzwervingen over de wereld kwam ik naar Amsterdam om Engels te studeren. Daar kwam ik erachter dat ik acteren nog leuker vond dan de Engelse taal. Het theater werd mijn nieuwe liefde. Sinds de jaren negentig is daar het acteren in trainingen bijgekomen en heb ik mij ontwikkeld tot een veelzijdig acteur, trainer en coach.

De studie Engels heb ik afgemaakt waardoor ik prima in staat ben om als acteur in het Engels te werken en ook een theaterdialoog-sessie in deze taal te schrijven en te faciliteren. Naast trainingen waarin het in een veilige sfeer uitproberen en nieuw gedrag oefenen wat mij betreft centraal staan, leg ik mij steeds meer toe op (systemisch)coachen, zowel van individuen als van teams.

Samen met mijn lieve Esther en poes Co woon ik nog steeds in Amsterdam.

In mijn vrije tijd spring ik graag op de racefiets voor een tochtje naar zee en weer terug, dan is mijn lijf lekker bezig geweest en mijn hoofd weer leeg! Verder ben ik een lezer en lees ik sinds mijn studie – nog steeds – met plezier Engelse en Amerikaanse literatuur.

En ik zing graag, in een band, in een koor en ook met groepen en teams!

Waar ik blij van word in mijn werk is wanneer ik deelnemers ‘op kan tillen’, dit doe ik door hen positief en liefdevol te benaderen, hen te bekrachtigen in wat ze zijn, hen te feliciteren met wie ze zijn. Dit doe ik ook door de tijd te nemen om contact te maken en hierbij gebruik ik van nature lichtheid en compassie.

Als de veilige basis er is kan er bewogen worden. Bij voorkeur letterlijk. Samen de vloer op voor een oefening, speels of serieus, afhankelijk van leerstijl en leerbehoefte, afhankelijk van welk individu of wat voor team. Ook dit doe ik weer met aandacht en lichtheid, want met een glimlach op je gezicht sta je meer open voor verandering en groei!

Contact Pro

€500

Date*
Time*
First name*
Last name*
Email*
Phone number*
Evenement location*
Wishes

Specificaties

Locatie

Amsterdam

Taal

Nederlands, Engels

Professional sinds

1990

Website

Social media links

Aanvullende Info

Confectiemaat
52-54
Jeans Maat
34
Schoenmaat
43
Geboortedatum
1957-12-01
Lengte
1.83m
Brildragend
Ja
Eigen Vervoer
Ja
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Add pro as FMA member

Review

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.