menu

Josine

josine

Over josine

Als trainingsacteur wil ik vooral een positieve leerervaring meegeven. Uitproberen van nieuw gedrag in een veilige setting, leren door doen en ervaren!

Ook speel ik graag regietheater, waarbij bewustwording en eigenaarschap ontstaan. Een prachtig middel om lastige thema’s op een laagdrempelige manier voor het voetlicht te brengen.

Mijn kracht ligt in mijn rust, en in mijn naturel en geloofwaardig spel. Geen typetjes of onnodige uitvergrotingen. Ik lever gedrag, geen acteerwerk en ben dienstbaar aan de deelnemers en het doel van de training. Mijn feedback is respectvol, to the point, concreet en opbouwend.

Veel ervaring in de zorg, zowel als verpleegkundige als leidinggevende. Kan mij daardoor goed in patiënten, zorgverleners, behandelaren en leidinggevenden inleven. Kennis van theorieën / modellen:

Roos van Leary
Belbin teamrollen
Kernkwadranten Ofman
DISC
LSD
RET
Situationeel leiderschap, Cirkel invloed Covey, verandermodellen, etc

Beschikbaar voor Regietheater en trainingen die gaan over:

* Leiderschap, verandermanagement, weerstand, communicatie, samenwerken, lastige gesprekken, conflicthantering, ongewenst gedrag;
* Specifieke thema’s in de zorg waaronder dementie en Samen Beslissen.

Contact Pro

Date*
Time*
First name*
Last name*
Email*
Phone number*
Evenement location*
Wishes

Specificaties

Locatie

Nederland

Taal

Nederlands

Professional sinds

dec 2023

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.