menu

Josine

josine

Over josine

AAN DE SLAG MET NIEUW GEDRAG

Nieuwsgierig, open minded, avontuurlijk, sensitief, out of the box: een paar kernwoorden die mij typeren. Ik hou ervan nieuwe dingen uit te proberen, en dat mogen deelnemers in een training ook met mij, in mijn rol van trainingsacteur: uitproberen van nieuw gedrag in een laagdrempelige en veilige setting. Ik daag uit om nieuwsgierig te zijn en te oefenen met gedrag wat buiten de comfortzone ligt. Het fijne is dat hierin geen goed of fout is: het gaat erom “wat werkt” voor de deelnemer. Samen zitten we als het ware in een oefenlab waarbij niet gefaald kan worden!

Bij het neerzetten van uiteenlopende rollen en het geven van feedback, put ik onder andere uit mijn jarenlange ervaring als leidinggevende in de zorgsector (ouderenzorg en ziekenhuis), en de kennis die ik hierbij opgedaan heb over gedrag en communicatie. Vanuit mijn ervaringen in het buitenland neem ik een dosis flexibiliteit en een open blik op mijn omgeving mee.

Samen met de deelnemer zoek ik naar verschillende invalshoeken; kan dat lastige gesprek bijvoorbeeld anders, makkelijker, effectiever, luchtiger? Gaaf om te zien hoe het perspectief dan kan veranderen en dat men vaak een stuk “lichter” en met meer zelfvertrouwen terug de werkvloer op gaat!

Mijn kracht ligt in mijn naturel en geloofwaardig spel. Ik lever gedrag, geen acteerwerk en ben dienstbaar aan de deelnemers en het doel van de training. Mijn feedback is to the point, concreet en opbouwend, altijd respectvol en gericht op het positieve.

Beschikbaar voor trainingen en bedrijfstheater met thema’s als:

  • Leiderschap, verandermanagement, weerstand, samenwerken, lastige gesprekken (slechtnieuws, verzuim, functioneren), ongewenst gedrag, gast/klantgerichtheid;
  • Specifieke thema’s in de zorg: dementie (ouderenzorg) en Samen Beslissen (ziekenhuizen);
  • GGZ; psychiatrische ziektebeelden
  • Diverse zorg- en managementopleidingen

Contact Pro

Date*
Time*
First name*
Last name*
Email*
Phone number*
Evenement location*
Wishes

Specificaties

Locatie

Nederland

Taal

Nederlands

Professional sinds

dec 2023

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.