menu

Leonie

Over Leonie

Welkom op mijn profiel.

Mijn naam is Leonie en ik ben als trainingsactrice werkzaam in het onderwijs ( waar ik oorspronkelijk vandaan kom ) , in de zorg, ( o.a. ouderen- en traumazorg ) in de zakelijke-en de mediationwereld. Ik ben betrokken bij een opleiding voor vertrouwenspersonen.
Bent u die trainer of organisatie die ik met mijn bijdrage als trainingsactrice kan aanvullen?
Wilt u dat de boodschap van uw training bekrachtigd wordt en dat de deelnemers met nog meer waardevolle inzichten naar huis gaan?
Dan werk ik graag met u en kijken we samen welke werkvormen bij u en uw cursisten passen.

Via een oefensituatie lever ik een positieve bijdrage aan uw training door met cursisten te oefenen met het toepassen communicatievaardigheden. Door het geven van respectvolle feedback krijgen zij inzicht in het effect van hun eigen gedrag. Zo vinden ze inspiratie om uw aangereikte tools toe te passen in de praktijk.

Ik geloof in geloofwaardig spel. Een rol neerzetten, waarbij ik meega met de cursist. Het verloop van de simulatie is afhankelijk van zijn of haar aanpak. Ik geef wat ik krijg. Dit alles in een veilige sfeer, waarbij de cursisten aansluitend op hun leervraag zo realistisch mogelijk kunnen oefenen via de door de trainer aangeboden tools.

Ik geloof in respectvolle feedback. Feedback op non-verbale en verbale communicatie tijdens en na het spel. Feedback waardoor de cursist inzicht krijgt in hoe hij/zij reageert en in het effect wat dit heeft op de ander.

Ik geloof in contact. Contact vanuit mijn personage van dat moment, maar ook vanuit mijzelf. Afstemmend op de behoefte en de vraag van de cursist en uiteraard op die van u.

Ik ben bekend met verschillende communicatie modellen waaronder b.v.  DISC, De Roos van Leary, T.A. Feedback geven, Effectief beïnvloeden, Communicatiestijlen, Omgaan met weerstand.

Tot slot , ik ben in staat om als co- trainer zelfstandig te werken en ben online inzetbaar.

Ik hoop u te ontmoeten!

Leonie

Contact Pro

Date*
Time*
First name*
Last name*
Email*
Phone number*
Evenement location*
Wishes

Specificaties

Locatie

Nieuwkoop

Taal

Nederlands

Professional sinds

2007

Website

Social media links

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.