menu

Maria Eldering

Over Maria Eldering

Allround violiste

Bent u op zoek naar een violiste voor uw artiest, band of theaterproductie? Maria is een veelzijdige violiste met een groot aantal samenwerkingen. Van concertzaal tot poppodium en met eigen unieke  arrangementen.

Maria werkt als popvioliste en/of arrangeur voor verschillende bands maar je komt haar ook regelmatig tegen in de combinatie theater en muziek.

Of ze nou met Angela Groothuizen op Lowlands staat, meespeelt in de Oerolvoorstelling Varenka, het Songfestivalfeest in de Ziggo Dome op zijn kop zet met voormalig winnares Eimear Quinn of  Freek de Jonge, Monique Klemann en Sandra van Nieuwland begeleidt tijdens de editie van Riplive, elk genre is mogelijk en niets is te gek.

Op dit moment staat zij samen met Gerard Alderliefste in de theaters met de show ‘Une belle histoire’, ‘Mijn avonturen met Ramses Shaffy’ en ‘Plus d’amour’, de tour loopt tot 2023.

Naast de vaste bandprojecten zoals Gerard Alderliefste& Friends, werkt zij ook voor verschillende projectbands op aanvraag, zoals o.a. de Smartlappenkaraoke band, RipLive, De Hitklup, de Studio Nieuwjaarsgala band en Wagon Wheel.

 

Contact Pro

Date*
Time*
First name*
Last name*
Email*
Phone number*
Evenement location*
Wishes

Specificaties

Locatie

Netherlands/ Europe

Taal

Nederlands, Engels, Duits

Professional sinds

Geen

Website

Social media links

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.