menu

Ragnar

Over Ragnar

Senior trainingsacteur. Ik heb van 2007 – heden geacteerd en getraind in meer dan 3000 zéér uiteenlopende trainingen en assessments. Ik kan snel gedrag neerzetten en helder en concreet feedback geven. Ik pas me gemakkelijk aan aan groep en trainer en mijn empatisch vermogen draagt bij aan de veiligheid binnen de training.

Ik heb kennis van alle veelvoorkomende modellen zoals; Roos van Leary, DAS, Regietheater (ook Engelstalig), SMART, STAR, TA-Transactionele Analyse, ABCD, DISC etc.

Ik heb ook 12 jaar ervaring als communicatie en gedragstrainer voor Trigion, Jumbo Supermarkten, BMC en Schouten en Nelissen Global, waardoor ik weet hoe het is om als trainer met een trainingsacteur te werken en vice versa. Ik werk tevens een-op-een tevens als “tracteur” , schakelend tussen beide rollen en als co-trainer.

Ik acteer regelmatig in films en t.v. series zoals Spangas, Good Bad Girl, Pink Moon,’Dit zijn wij’, O.V.T , Voetbalmaffia, dokter Tinus, De Maatschap, Kicke, Project Orpheus, Batman, voetbalmeisjes e.v.a.

Daarnaast ben ik ook klassiek geschoold als zanger, wat ruim 10 jaar lang mijn broodwinning is geweest.

Doordat ik sinds 2005 een Amerikaanse partner heb, is acteren en trainen in het Engels geen probleem voor mij.

 

Contact Pro

€0

Date*
Time*
First name*
Last name*
Email*
Phone number*
Evenement location*
Wishes

Specificaties

Locatie

Wereld

Taal

Nederlands, Duits

Professional sinds

1997

Aanvullende Info

Confectiemaat
51
Jeans Maat
34/34 34/36
Schoenmaat
45
Lengte
1.93
Brildragend
Nee
Eigen Vervoer
Ja
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.