menu

Relinde

de Graaff

Relinde

Over Relinde

Hallo! Mijn naam is Relinde en ik ben actrice, presentatrice en voice-over.

Ik ben afgestudeerd aan de Toneelacademie Maastricht en gespecialiseerd in camera acteren aan de First Team Foundation in Madrid. Daarna heb ik een opleidingstraject tot stemactrice gevolgd bij Ben Maasdam.

Actrice:

Sinds mijn afstuderen speelde ik o.a. in de televisieseries Flikken Maastricht en FC Kip en in diverse theatervoorstellingen bij theatergroep De Stad Speelt. Ik won de prijs voor Beste Actrice in de Delta Shorts Competitie van het Film by the Sea International Film Festival en ben vier keer genomineerd als Beste Actrice tijdens het 48 Hour Film Project. Ik heb in diverse bedrijfsfilms en e-learnings gespeeld, zowel in het Nederlands als in het Engels.

Presentatrice:

In 2011 won ik de Argeweb talentenjacht waar ze op zoek waren naar de nieuwe presentatrice van Webmee TV. Nadat ik dat twee jaar samen met Froukje de Both heb gepresenteerd, werd ik de vaste presentatrice van het online TV-kanaal I Love Amersfoort. Daarnaast heb ik diverse bedrijfsvideo’s gepresenteerd. Ik ben tekstvast en zeer ervaren met autocue.

Voice-over: 

Mijn stem was in commercials te horen op de landelijke televisie en radiozenders (o.a. Radio538, 3FM en BNR nieuwsradio). Ik spreek voice-overs in voor bedrijfsfilms en -animaties in mijn thuisstudio waar ik werk met een Neumann TLM102 microfoon. Daarnaast spreek ik stemmen in voor animatieseries van Disney en Cartoon Network en heb ik meer dan 100 luisterboeken ingesproken voor o.a. Storytel.

Trainingsactrice:

Ik heb zes jaar ervaring als trainingsactrice voor de SVPB en Kraamzorg de Waarden. Daar trainen we de deelnemers o.a. in het leren aangeven van grenzen, het leren omgaan met agressie en het voeren van slecht-nieuwsgesprekken, zowel met script als met improvisatie.

Vreemde talen:

Ik spreek Nederlands (native speaker) en kan vloeiend in het Engels, Spaans en Duits acteren/presenteren/voice-overs inspreken. Als ik de tekst van tevoren krijg, lukt me dat ook in het Frans en Arabisch.

Contact Pro

€600

Date*
Time*
First name*
Last name*
Email*
Phone number*
Evenement location*
Wishes

Specificaties

Locatie

Worldwide

Taal

Nederlands, Engels-Engels, Frans, Duits, Spaans, Arabisch

Professional sinds

2010

Website

Social media links

Servicevoorwaarden

Audioclips

Commercial Demo

Corporate Demo

Vreemde talen

Aanvullende Info

Confectiemaat
36-38
Jeans Maat
29-32
Schoenmaat
39
Geboortedatum
1985-07-06
Lengte
169
Brildragend
Nee
Eigen Vervoer
Ja
Eigen Opnamestudio
Ja
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.