menu

Rieneke

Batelaan

Rieneke Batelaan

Over Rieneke Batelaan

Rieneke Batelaan is een ervaren trainingsactrice. Haar acteertalent berust op 30 jaar ervaring, waarvan 11 jaar als trainingsactrice. Van jongs af aan heeft zij intensief geacteerd  in improvisatie theatergezelschappen. Daarnaast is ze een begenadigd singer songwriter (Nancy Brick).

Rieneke is een flexibele en enthousiaste collega. Ze verstaat de kunst te acteren in zowel luchtig humoristisch spel, als ook in de meer zwaardere rollen. Wat Rieneke tot een unieke trainingsactrice maakt, is haar ervaring binnen de zorg: in de psychiatrie, in de ouderenzorg, maar ook in de jeugdzorg. Zij heeft als begeleider en coach met deze doelgroepen gewerkt. Later heeft zij deze ervaring omgezet in acteren binnen trainingen. Ze weet als geen ander complexe casuïstiek authentiek en naturel neer te zetten. Daarnaast heeft zij inmiddels 9 jaar ervaring in de corporate wereld als trainingsactrice en communicatietrainer en heeft zij haar eigen coaching praktijk in Gouda.

Rieneke is een duizendpoot. Ze is niet in een hokje te stoppen. Haar rijke werkervaring vanuit verschillende invalshoeken maakt, dat ze kan putten uit een rijk palet aan inlevingsvermogen en ervaring.

Vraag Rieneke voor (bedrijfs)films, commercials, bedrijfstrainingen, workshops en stem acteren.

 

Contact Pro

€500

Date*
Time*
First name*
Last name*
Email*
Phone number*
Evenement location*
Wishes

Specificaties

Locatie

Randstad

Taal

Nederlands, Engels

Professional sinds

2000

Website

Social media links

Audioclips

Nancy Brick op spotify

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.