menu

Romy

Romy

Over Romy

AANGENAAM KENNISMAKEN

Mijn naam is Romy, 42 zomers jong en een rasechte Apeldoornse. Ik zet de kracht van acteren in om eenieder te motiveren, inspireren, entertainen & verbinden.

Met mij haal je een gepassioneerde en extravagante actrice in huis, die bekend staat om haar artistieke integriteit, positieve/humoristische karakter en haar ‘dwars’ & omdenken. Voor elke opdracht bereid ik mij gedegen voor zodat ik overtuigend en realistisch spel kan leveren.

Je mag mij altijd benaderen voor deze opdrachten:

???? Training- & assessment actrice
???? Improvisatie actrice (Personages & Typetjes)
???? Actrice voor (interactief) theater, video & film
???? Presentatrice & Dagvoorzitter
???? Promotie & Marketing
???? Congressen & Symposia

 

DEZE BAK KENNIS TREK IK VOOR JOU OPEN

Met 35+ jaar acteerervaring ga ik gemakkelijk de interactie aan en kan daarin zeer goed anticiperen op de ander en gemakkelijk schakelen in mijn emoties. In dat laatste heb ik, mede door mijn opleiding in psychodiagnostiek en HRM, een uitgebreid scala te bieden.
Mijn carrière vervolgde zich echter in de wereld van IT als consulente Usability Expert & QA Manager bij o.a. overheidsinstanties en in het bankwezen.

 

Ik bezit een grote organisatiekennis, maar spreek ook de taal van hoger management erg goed.

 

Hoewel ik al eerder meermaals ingezet werd als trainingsactrice door mijn opleiders & werkgevers, ben ik sinds 2023 officieel CPION-gecertificeerd. Mijn voorkeur gaat uit naar het meer weerbaar maken van mensen (emotie/agressie/gedragscode), interactief theater en leiderschapstrainingen, maar ik sta overal voor open!

Naast alle kennis en ervaring die ik inmiddels opgedaan heb, vind ik het heel belangrijk om ook mijzelf te blijven ontwikkelen; door het volgende van aanvullende cursussen en trainingen, maar ook het opzoeken van mij minder bekende (bedrijfs)culturen en situaties.

 

BENIEUWD GEWORDEN NAAR WELKE IMPACT IK VOOR JOU TEWEEG KAN BRENGEN?

Mijn deur staat altijd open voor een (digitaal) kopje koffie en als creatieveling denk ik graag met je mee. Voor mij een cappuccino met een beetje suiker alsjeblieft. Wat kan ik voor jou inschenken?

Contact Pro

€250

Date*
Time*
First name*
Last name*
Email*
Phone number*
Evenement location*
Wishes

Specificaties

Locatie

Netherlands

Taal

Nederlands, Engels-Engels, Engels-Amerikaans

Professional sinds

Acteren: 2003, Trainingsacteren: 2023.

Aanvullende Info

Confectiemaat
40-42
Schoenmaat
39
Geboortedatum
1980-07-15
Lengte
169
Brildragend
Ja
Eigen Vervoer
Nee
Eigen Opnamestudio
Nee
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.