menu

Ruben

Ruben

Over Ruben

Mijn naam is Ruben en ik ben acteur, stemacteur en voice-over. Zoekt u een warme mannenstem voor uw commercial, e-learning video, luisterboek, voicemail, documentaire, online cursus, hoorspel, audiotour of wat u ook maar in gedachten heeft? Luister hier eens naar mijn werk.

Ik kom graag naar uw studio, maar beschik ook zelf over een professionele opnamestudio. Twijfelt u nog? Als u mij een korte omschrijving en een tekstje van maximaal 100 woorden stuurt, dan maak ik gratis en vrijblijvend een demo op maat voor u!

U kunt mij altijd mailen of bellen. Als ik niet opneem, zit ik waarschijnlijk in de studio. Ik bel dan zo snel mogelijk terug, maar een whatsappje of een mailtje is vaak het snelst. Of maak gebruik van het contactformulier hieronder. Ook met vragen bent u natuurlijk altijd welkom.

Contact Pro

Date*
Time*
First name*
Last name*
Email*
Phone number*
Evenement location*
Wishes

Specificaties

Locatie

Arnhem

Taal

Nederlands

Professional sinds

2018

Servicevoorwaarden

Please note that the recorded audio is only intended for the requested usage. Using the audio for TTS or Al purposes is prohibited. Houd er rekening mee dat de opgenomen audio alleen voor het overeengekomen gebruik is. Het gebruik van de audio voor TTS- of Al-doeleinden is verboden.

Aanvullende Info

Eigen Vervoer
Ja
Eigen Opnamestudio
Ja
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.