menu

Soraya

Over Soraya

Toegewijd, leergierig, sensitief, betrouwbaar, kwaliteitsbewust, vriendelijk en grappig. Woorden die mij, in het kort, goed omschrijven.

Afgestudeerd in Bedrijfscommunicatie Frans (Radboud University, 2006) en Muziektheater (ArtEZ, 2010). Ik hou dus wel van studeren en blijf me dan ook graag verdiepen in mijn vak door het volgen van masterclasses en workshops. Ik hou van mensen en wat ze bewegen.

Ik heb ervaring in zowel theater- als camerawerk, ben tekstvast, en heb een goed inlevingsvermogen. Ik heb een vriendelijke stem, spreek ABN en vloeiend Frans en zeer goed Engels en Duits (heb een goed gevoel voor taal). Ik ben in te zetten in film, series, commercials, bedrijfsfilms, regietheater, als voice-over of als model. Ook ervaring met auto-cue.

Daarnaast ben ik zangeres en ben ik zeer steady in meerstemmige zang. Ik zing voornamelijk pop/jazz/chansons. Dus ook als zingende actrice inzetbaar!

Contact Pro

€150

Date*
Time*
First name*
Last name*
Email*
Phone number*
Evenement location*
Wishes

Specificaties

Locatie

Arnhem

Taal

Nederlands, Frans, Duits

Professional sinds

2010

Website

Social media links

Audioclips

Voice respond audio demo

Commercial audio demo

Audioboek demo (jeugdboek)

Aanvullende Info

Confectiemaat
36
Jeans Maat
28/34
Schoenmaat
40
Geboortedatum
1984-05-22
Lengte
178cm
Brildragend
Nee
Eigen Vervoer
Ja
Eigen Opnamestudio
Ja
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.