menu

Tamara

Over Tamara

Hallo, mijn naam is Tamara en ik ben een Nederlandse actrice, presentatrice en voice-over.

In het theater speelde ik Joan de Waanzinnige bij Theatergroep De Kern, en speelde ik in ‘Rodin’ van Bruun Kuijt en in ‘GO!’ met de Wëreldbänd (nu Släpstick). Ik was lid van het moderne Commedia dell’Arte gezelschap ‘Theater Hotel Courage’ van Katrien van Beurden en momenteel speel ik in ‘Hotel Wonderland’. Het eerste meeslepende theaterproject van Nederland.
Daarnaast speelde ik in verschillende tv-series zoals ‘Klem’, films als ‘Onze Jongens’ en ‘In Blue’, en in bedrijfsfilms over cybercriminaliteit, defensie, communicatie en gezondheid. Als presentator presenteerde ik de TV programma’s ‘Trips&Tips’ (SBS), ‘Nederland Horecaland’ en ‘Zo kan het ook’ (RTL) en modereerde ik live events voor verschillende bedrijven.

Als voice-over werk ik zowel in het Nederlands als in het Engels vanuit mijn thuisstudio in Zaandam. Hier werk ik met een Neumann BCM104, een Scarlett2i2 en een Macbook.

Ik werk ook als actrice in rollenspellen. Ik heb gewerkt met op DISC gebaseerde scenario’s, het carrouselmodel, het regie model, onderhandelingsvaardigheden, omgaan met weerstand, slechtnieuwsinterviews en andere vormen en meer. Ook heb ik gewerkt als trainer in presenteren en sociale stijlen.

Ik werk zowel in het Nederlands als in het Engels

Contact Pro

€300

Date*
Time*
First name*
Last name*
Email*
Phone number*
Evenement location*
Wishes

Specificaties

Locatie

Zaandam, Amsterdam

Taal

Nederlands, Engels

Professional sinds

Geen

Audioclips

VO commercial reel

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Add pro as FMA member

Review

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.