The Men – Unplugged

Over The Men - Unplugged

THE MEN UNPLUGGED Het semi-akoestische Blues Duo The Men Unplugged, bestaat uit Gerrit van der Spaan op gitaar en zang en George Reijnders op de bluesharp. Dit duo heeft een eigen sound en speelt eerlijke nummers met blues traditionals en eigen nummers.

GERRIT VAN DER SPAAN Geboren in Amsterdam en speelt gitaar sinds zijn 12e jaar. In de jaren ’80 richtte hij de Mean Town Blues Band op en speelde later in A Crossroads Deal. Soms treedt hij op met zijn eigen band ‘The Beaverhunt Blues Band’.

GEORGE REIJNDERS Geboren in Hoofddorp, speelt sinds 2005 en ook wel bekend als Cooper organisator van de mondharmonica meetup group Holland. George speelt geweldige blues op zijn harp, met het geluid van de oude meesters.

WEEKEND In mei 2013 zag hun eerste cd “weekend” het levenslicht met eigen werk, maar ook met vertolkingen van bijvoorbeeld Rory Callaghers Western Plains, The traditional house of the Rising Sun and going up the country.

ON THE ROAD Met de uitbreiding van het repertoire werd het tijd om een ​​aantal nieuwe nummers op te nemen op de nieuwe cd “On the road”.

LIVE STREAM OPTREDENS) Op zaterdagavond 27 maart 2021, precies 13 maanden later na de eerste in Nederland geconstateerde coronabesmetting, gaven The Men Unplugged hun eerste livestream optreden.Met dank aan Peter van de Plug uit Amsterdam voor het ter beschikking stellen van de trainingsruimte.

THE MEN – UNPLUGGED GARANTIE (OOK DIGITAAL) VOOR FAIR SEMI AKOESTISCHE BLUES!

Contact Pro

€450.00

Date*
Time*
First name*
Last name*
Email*
Phone number*
Evenement location*
Wishes

Specificaties

Locatie

Nederland, Belgie, Duitsland, Frankrijk

Taal

Nederlands, English, Duits

Professional sinds

Geen

Servicevoorwaarden

Audio Equipment included

Audioclips

Bye Bye Bird

Going up the Country

The Godfather

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Add pro as FMA member

Review

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.