menu

Thijs

Over Thijs

Hallo en welkom op mijn profiel!

Ik ben een trainingsacteur in allerlei communicatietrainingen. Hierbij kun je denken aan omgaan met agressie (de-escalerend handelen), seksuele intimidatie, motiverende gespreksvoering, Zorgspecifieke trainingen (patiënt, mantelzorg etc.), hoe je aansluit bij verschillende klanttypes in sales (middels Disc en Discovery Inzichten. Momenteel voornamelijk werkzaam bij Politie, Justitie, Defensie, een aantal zorgopleidingen in Nederland en het RadboudUMC.

Bekend met het spelen binnen verschillende modellen, zoals de Roos van Leary, Kernkwadranten Ofman, Transactionele Analyse / de Dramadriehoek, LSD, ABCD-gedrag, STAR, Harvard Negotiation, motiverende gespreksvoering etc.

Mijn achtergrond ligt in de verkoop, daar ligt veel van mijn kennis. Ik klik gemakkelijk met studenten. Daardoor vertrouwen ze mij snel en kan ik echt met ze samenwerken om hun doelen te bereiken. Ik ben ook niet bang om constructieve feedback te geven. Vaak merk ik dat trainingsacteurs zich te veel focussen op wat goed ging. Mijn mening is dat studenten hier minder van leren dan de tips die ze zouden moeten krijgen.

Contact Pro

€250

Date*
Time*
First name*
Last name*
Email*
Phone number*
Evenement location*
Wishes

Specificaties

Locatie

Arnhem, Nederland

Taal

Nederlands, english, german

Professional sinds

Geen

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.