Reviews

Van echte klanten

Hoe beoordeel ik zelf een artiest of act? 

U kunt dit zelf heel makkelijk doen onderaan de pagina van het persoonlijke profiel van de artiest of act. Hier kunt u een aantal sterren geven en een review schrijven. U doet hiermee de artiest natuurlijk een enorm plezier want artiesten of acts met positieve reviews worden vaker geboekt. U kunt overigens alleen een review plaatsen als u daadwerkelijk deze artiest of act heeft geboekt. Voordat een review zichtbaar is, checken wij deze eerst om er zo voor te zorgen dat deze voldoen aan onze gedragsregels. Op korte termijn zult u direct een beoordeling kunnen plaatsen vanuit uw account en zal er geen check plaats vinden. 

Geen betaalde reviews 

Op Findmyartist vind u vanzelfsprekend geen betaalde reviews. Findmyartist is neutraal dus zullen er ook eventuele minder positieve reviews worden geplaatst, mits ze voldoen aan onze gedragsregels.

Hoe werkt het waardering systeem die FMA hanteert? 

Naast de klant-beoordeling (sterrenscore), hanteert Findmyartist ook een eigen kwaliteitsbeoordeling: Deze scores zijn gebaseerd op een aantal factoren:

  • Wij kennen de artiest persoonlijk en weten uit ervaring welke kwaliteit deze in de praktijk levert, 
  • Het verschil van kwaliteit van de artiest en/of act ten opzichte van andere in dezelfde categorie,
  • De inzet en professionaliteit m.b.t. het zo volledig invullen van het persoonlijke profiel,  reactiesnelheid, en de helder-en duidelijkheid van de voorstellen,
  • Concrete en heldere communicatie zowel naar ons als naar de klant.
Findmyartist

Findmyartist is een neutrale marktplaats die een podium bied aan autonome artiesten.

Ook zijn wij zeer ervaren in het casten en leveren van zeer diverse acteurs t.b.v. film/video en e-learnings en trainingsacteurs. 

Heeft u een vraag, schroom dan niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen.

Kan ik Findmyartist ook beoordelen? Gebruikers van Findmyartist worden zeer binnenkort gevraagd een review over het platform achter te laten via Kiyoh. Deze waarborgt de betrouwbaarheid van onze reviews en zorgt er voor dat deze dus altijd ‘echt’ zijn. Alleen gebruikers die daadwerkelijk ervaring hebben met Findmyartist kunnen een review plaatsen. Overigens ziet u al enige reviews op onze website staan. 

Heeft u ondanks bovenstaande uitleg toch nog een vraag? 
Neem dan contact met ons op via email [email protected]

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.