Samen Beslissen

Informatieve video’s t.b.v. de Zorg sector.

FMA is al jaren actief met het Samen Beslissen in de zorg. Zij levert hiervoor professionele acteurs die het zorgpersoneel helpt, in het meenemen van de patient en de te nemen keuzes die het beste aansluiten bij de wensen behoeften en thuis situatie van de patient en zijn/haar gezin. 

Bij Samen Beslissen zoeken mensen samen met een zorgverlener naar de behandeling of zorg die het beste bij hem of haar past. Wat het beste past, hangt af van wat iemand belangrijk vindt. Samen Beslissen gebeurt in één of meer gesprekken. Daarin bespreken zorggebruiker en zorgverlener samen alle mogelijkheden en wat deze betekenen voor iemands leven.

Samen Beslissen verbetert de zorg en ondersteuning. Behandelingen slaan bijvoorbeeld beter aan. En patiënten zijn meer tevreden en trouwer aan afspraken als zij worden betrokken bij de beslissing. 

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.