Veilig boeken

Zekerheid dat uw boeking en dus uw geld veilig is.

Veilig boeken Door ons zorgvuldig maar snel ingerichte proces, zorgen dat uw boeking veilig en snel verloopt.  

Vrijblijvende aanvraag Wanneer u een aanvraag doet voor een act, artiest of workshop is dit altijd vrijblijvend. De desbetreffende artiest zal een voorstel terugsturen. U beslist of u akkoord gaat of niet.

Veilig betalen Wanneer u een artiest boekt via Findmyartist, betaalt u het boekingsbedrag aan Findmyartist. De uitbetaling aan de artiest wordt max 24 uur later na het optreden overgemaakt. Mocht de artiest annuleren of niet komen opdagen, waar wij natuurlijk niet van uitgaan, krijgt u vanzelfsprekend uw geld terug.

Annuleren Mocht u onverhoopts een boeking willen annuleren, dan kan dat. Wel is het afhankelijk van het annuleringsbeleid van de door u geboekte artiest hoe groot het deel zal zijn dat u retour ontvangt van de boeking som. Deze annuleringskosten zijn dus per artiest verschillend en vind u terug in de boeking overeenkomst. 

Persoonlijke gegevens Alleen u kunt uw account pagina bekijken. Findmyartist gebruikt de benodigde gegevens pas voor het opstellen van het contract wanneer een boeking definitief is. Wij gaan zorgvuldig om met uw gegevens. 

Kijk voor meer informatie naar ons privacy beleid.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.