Waarom bij FMA?

Ben je op zoek naar veel meer exposure en wil jij je kansen op concreet werk vergroten?

Dan ben je hier aan het juiste adres!

Lid worden van FMA als Full PRO betekent:

 • We zullen jou als BRAND de wereld in knallen!
 • Aansluiten bij een dagelijks groeiend netwerk met hardwerkende, gepassioneerde, getalenteerde professionals,
 • Je kans op meer werk in binnen- en buitenland aanzienlijk vergroten,
 • Jouw dienst of talent onder de aandacht brengen van een breed artistiek en zakelijk nationaal en internationaal publiek,
 • Aansluiten bij een zeer groot zakelijk netwerk,
 • Aanlsuiten bij een zeer groot artistiek netwerk,
 • Een gratis advertorial krijgen in een maandelijks verzonden full colour nieuwsbrief,
 • Word heel snel en gemakkelijk gevonden via ons eenvoudige zoek- en categoriesysteem,
 • We posten bijna elke dag op social media met een werkende link naar ons platform,
 • We voegen je showreel toe aan het FMA YouTube-kanaal,
 • We zetten altijd iedere pro in de spotlight op social media met een werkende link naar je profiel,
 • Creëer jouw persoonlijke en professionele webpaginaprofiel,
 • Update of wijzig jouw profiel 24/7,
 • Voeg je prachtige showreel toe,
 • Voeg je biografie toe,
 • Voeg je favoriete foto’s toe,
 • Voeg je Instagram-link toe,
 • Voeg je Facebook-link toe,
 • Voeg je Twitter-link toe,
 • Voeg je Linkedin-link toe,
 • Voeg je You tube kanaal-link toe,
 • Voeg je Website-link toe,
 • Voeg tot 6 video’s toe,
 • Voeg maximaal 6 audio-voice links toe,

Hulp nodig of advies? Ook mag je altijd bellon of mailen naar FMA, als je hulp nodig hebt bij een opdracht of twijfelt om een klus wel of niet aan te nemen. Wij investeren onze kostbare tijd om jou te helpen! Het is gratis!

We hebben al heel wat FMA-leden aan concrete opdrachten geholpen, jij kunt de volgende zijn!

Over de jaarlijkse vergoeding,FMA, doet haar uiterste best, onder andere door ons zeer grote zakelijke netwerk, om je aan concrete opdrachten te helpen. De jaarlijkse vergoeding die we vragen is om de kosten te dekken om deze site in de lucht te houden. En als je als ondernemer denkt, wat betekent 119,40 per heel jaar?

Je kunt dit berdag natuurlijk ook als investering aangeven bij de Belastingdienst. En de btw is natuurlijk aftrekbaar.

Heb je een agent? Top! Je kunt je agent heel eenvoudig je profiel en dus ook alle boekingen volledig laten beheren. Klik hier voor meer informatie.

Professionals get the job done!

Lees hier over waarom full pro's lid zijn geworden van FMA

Carmen-small-1
Carmen Nitzer Actrice / voice-over / trainer lichaamsgerichte communicatie
Wat is de reden dat je je als full pro bij FindMyArtisthebt aangesloten?
Ik was op zoek naar een platform dat mij kon vertegenwoordigen in de artistieke en zakelijke markt.
Wat is volgens jou de grootste kracht van FindMyArtist?
Alles onder één dak! Alleen professionals op het platform.
Wat is de toegevoegde waarde van FindMyArtistvoor jou?
Ik ken de oprichter Rick persoonlijk en weet dat hij handelt in het belang van de artiest.
Wat zou je zeggen tegen professionals die aarzelen om zich aan te sluiten bij FMA?
Check op het platform een ​​aantal zaken die voor jou belangrijk zijn. Vraag eventueel aan collega’s of neem bij vragen persoonlijk contact op met de oprichter. Als het dan goed voelt – DOE HET.
klein9099
Harry Heijblok Actur, Voice Acteur, Theater maker
Wat is de reden dat je je als full pro bij FindMyArtist hebt aangesloten? Ik steun het initiatief om veel professionals zichtbaar te maken op een website. De klant is geholpen in een tijd die snel gaat en de professional zijn of haar diensten kan verlenen
Wat is volgens jou de grootste kracht van FindMyArtist? Een duidelijk merk met een duidelijke naam. Klanten kunnen in een korte tijd een ​​team van professionals samen stellen. FindMyArtist kan ook adviseren omdat ze de markt heel goed kent.
Wat is de toegevoegde waarde van FindMyArtist voor jou? Ik doe mijn werk graag! Optreden, entertainen, inspireren! Ik wil me minder zorgen maken over de acquisitie en het overlaten aan het deskundige team van FindMyArtist over mij ondersteunde ondersteuning!
Wat zou je zeggen tegen professionals die aarzelen om zich aan te sluiten? Wie niet waagt, die niet wint! Je blijft zelfstandig en beslist over je eigen werk. Financieel gezien is het een laag bedrag om in te schrijven. Het ontzorgt je!
Berdine-01 kopie
Berdine Segers Senior Trainingsactrice
Wat is de reden dat je je als full pro bij FindMyArtist hebt aangesloten? Allemaal professionals en een mooie professioneel ogende platform zoekpagina.
Wat is volgens jou de grootste kracht van FindMyArtist? Er is actieve participatie van professionals die kwaliteit leveren. Dit is geweldige mond-tot-mondreclame.
Wat is de toegevoegde waarde van FindMyArtist voor jou? Klanten weten vaak niet waar ze moeten beginnen met zoeken (soms weten ze niet eens wat ze zoeken) en op dit platform vind je snel professionals met meerdere kwaliteiten.
Wat zou je zeggen tegen professionals die aarzelen om zich aan te sluiten bij FMA? Investeer in jezelf, je bent niet alleen zzp’er maar ook ondernemer en marketing en jezelf bekend maken hoort daar bij.
iris-H-8-1
Iris Heusschen Theater maker & Actrice
Wat is de reden dat je lid bent geworden van FindMyArtist? Een directere verbinding met klanten. Vaak word je ondergesneeuwd op platfoms, maar FindMyArtist is persoonlijk en gericht.
Wat is volgens jou de grootste kracht van FindMyArtist? Het is een platform voor verschillende professionals uit het werkveld. Voor een opdracht kan FindMyArtist de klant voorzien van een compleet professioneel team.
Wat is de toegevoegde waarde van FindMyArtist voor jou? Ik kijk ernaar uit om een ​​breed scala aan klanten te ontmoeten via FindMyArtist.
Wat zou je zeggen tegen professionals die aarzelen om lid te worden? Het is een mooi platform met eerlijke kansen en een persoonlijke benadering en coaching.
Happy_Miel-01
Happy Miel Presentator, cabaratier, trainer, trainings acteur
Wat is de reden dat je lid bent geworden van FindMyArtist? Ik wil mijn netwerk vergroten, meer kans op leuke opdrachten die ook buiten mijn netwerk te vinden zijn.
Wat is volgens jou de grootste kracht van FindMyArtist? Ik moet het nog ontdekken, maar ik geloof wel in het werken met serieuze partners die weten wat de markt vraagt ​​en wat hun mensen te bieden hebben, en zo vraag en aanbod kunnen matchen op basis van expertise. Tot dusver heeft FMA in dit opzicht zeer zorgvuldig gewerkt.
Wat is de toegevoegde waarde van FindMyArtist voor jou? Groter netwerk, en ze steken tijd en moeite in de mensen die ze vertegenwoordigen. Naar mijn mening werkt het nog steeds beter als anderen je aanbevelen, dan dat je zelf te doen. Ik neem aan dat de reviews ook op dat gebied hun werk zullen doen.
Wat zou je zeggen tegen professionals die aarzelen om zich aan te sluiten bij FMA? Voor het geld hoef je het niet te laten, gewoon een jaar proberen en dan beslissen of het iets voor jou is. 😉
Elisa_SF_7277-1
Elisa van Riessen Actrice-trainingsactrice
Wat is de reden dat je lid bent geworden van FindMyArtist? Meer exposure op internet en social media en omdat ik Rick ken en het een leuk idee vond om artiesten uit allerlei disciplines bij elkaar te brengen.
Wat is volgens jou de grootste kracht van FindMyArtist? Makkelijke zoekterm, meerdere beroepen, ook Engels, wereldwijd, Inspirerend enthousiasme om het op te zetten en Rick maakt een mooie wervingstekst voor je.
Wat is de toegevoegde waarde van FindMyArtist voor jou? Meer exposure, meer contacten, breder bereik en het zet jou en je kwaliteiten weer op de kaart en maakt je weer zichtbaar.
Wat zou je zeggen tegen professionals die aarzelen om lid te worden? Probeer het een jaar, 9,95 per maand is niet veel, daar kun je 3 kopjes koffie van kopen… en je kunt het ook als onkosten aftrekken, en hoe meer mensen erbij zijn, hoe beter voor iedereen.