Waarom bij FMA?

Waarom aansluiten bij het enorme zakelijk en pro artistieke netwerk van FMA?

Simpel: we get the job done! 

FMA heeft niet alleen enorm artistiek maar ook en vooral een zeer groot zakelijk netwerk in zeer diverse sectoren, en FMA verbind deze twee werelden zeer succesvol met elkaar. De pro een mooie klus en de klant de juiste pro! = Win – win.
FMA loopt nu ruim vijf en dertig jaar rond in de film/tv/theater branche en kennen dus de klappen van de zweep.

FMA leent haar bestaansrecht aan jullie, creatieve professionals, en willen jullie dan ook concreet werk bezorgen, jullie verder helpen. En dat lukt, we hebben al aardig wat creative professionals aan mooie klussen geholpen. Soms zelfs al na 1 of 2 dagen na inschrijving. 

Wist je trouwens dat het veel professioneler overkomt als er OVER je gepost wordt, dan dat je het zelf doet?

Wat levert aansluiten bij FMA jou allemaal op?

 • Wij doen ons uiterste best om je concrete klussen te bezorgen, 
 • Je krijgt een Professionele Profiel pagina waar je 24/7 beschikking over hebt,
 • Veel meer exposure, want vinden ze je nu?
 • Aansluiten bij een dagelijks groeiend zakelijke en artistieke netwerk,
 • Word snel en gemakkelijk gevonden door de opdrachtgever via ons eenvoudige zoek- en categorie systeem,
 • Doordat wij creatives combineren, krijg je ook vanuit hele andere invalshoeken aandacht, 
 

Vanaf Premium dan… 

 • Posten wij elke dag op social media met een werkende link naar ons platform, dus meer aandacht,
 • Mag je op je profiel je stunning showreel laten zien,
 • Audio-voice links kunt laten horen,
 • Je kunt je verhaal vertellen, 
 • Social media links plaatsen en meer..
 

Vanaf Full Pro dan… 

 • Kom je op een roulerende plek op de homepage,
 • mag je extra video’s plaatsen,
 • Promoten en boosten wij jou als MERK en dat doen wij het gehele jaar door, 
 • Jouw dienst of talent onder de aandacht brengen van een breed (zakelijk) publiek m.b.v. onze full colour nieuwsbrief, 
 • en veel meer..
 

Vragen? Mail ons, en we beantwoorden met liefde en aandacht al je vragen. 

Heb je een agent? Top! Je kunt je agent heel eenvoudig je profiel en dus ook alle boekingen volledig laten beheren. 

Professionals get the job done!

Testimonials
Elisa_SF_7277
Elisa van Riessen Actrice-trainingsactrice
Wat is de reden dat je lid bent geworden van FMA? Meer exposure op internet en social media en omdat ik Rick ken en het een leuk idee vond om artiesten uit allerlei disciplines bij elkaar te brengen.
Wat is volgens jou de grootste kracht van FMA Makkelijke zoekterm, meerdere beroepen, ook Engels, wereldwijd, Inspirerend enthousiasme om het op te zetten en Rick maakt een mooie wervingstekst voor je.
Wat is de toegevoegde waarde van FMA voor jou? Meer exposure, meer contacten, breder bereik en het zet jou en je kwaliteiten weer op de kaart en maakt je weer zichtbaar.
Wat zou je zeggen tegen professionals die aarzelen om lid te worden? Probeer het een jaar, het bedrag per maand is niet veel, daar kun je een kopje koffie van kopen… en je kunt het ook als onkosten aftrekken, en hoe meer mensen erbij zijn, hoe beter voor iedereen.
Carmen-small-1
Carmen Nitzer Actrice / voice-over / trainer lichaam gerichte communicatie
Wat is de reden dat je je als full pro bij FMA hebt aangesloten?
Ik was op zoek naar een platform dat mij kon vertegenwoordigen in de artistieke en zakelijke markt.
Wat is volgens jou de grootste kracht van FMA?
Alles onder één dak! Alleen professionals op het platform.
Wat is de toegevoegde waarde van FMA voor jou?
Ik ken de oprichter Rick persoonlijk en weet dat hij altijd handelt in het belang van de artiest.
Wat zou je zeggen tegen professionals die aarzelen om zich aan te sluiten bij FMA?
Check op het platform een aantal zaken die voor jou belangrijk zijn. Vraag eventueel aan collega’s of neem bij vragen persoonlijk contact op met de oprichter. Als het dan goed voelt – DOE HET.
Jeremiah
Jeremiah Fleming Acteur/ voice-over / film/tv acteur / Native Speaker 
Wat is de reden dat je je als full pro bij FMA hebt aangesloten?
I signed up to increase and broaden my profile and name recognition.
Wat is volgens jou de grootste kracht van FMA?  The ”veelzijdigheid” is FMA’s biggest strength. There are many disciplines represented on its website.  Hence, there is hopefully a better chance of somebody seeing you even even they are looking for somebody else in a different discipline
Wat is de toegevoegde waarde van FMA voor jou? It’s value is that it can be another platform for people to find me and recognize me.
Wat zou je zeggen tegen professionals die aarzelen om zich aan te sluiten bij FMA?Give it a try. You will never know if it can work for you or not until you try it.
klein9099
Harry Heijblok Acteur, Voice Acteur, Theater maker
Wat is de reden dat je je als full pro bij FMA hebt aangesloten? Ik steun het initiatief om veel professionals zichtbaar te maken op een website. De klant is geholpen in een tijd die snel gaat en de professional zijn of haar diensten kan verlenen
Wat is volgens jou de grootste kracht van FMA? Een duidelijk merk met een duidelijke naam. Klanten kunnen in een korte tijd een team van professionals samen stellen. FindMyArtist kan ook adviseren omdat ze de markt heel goed kent.
Wat is de toegevoegde waarde van FMA voor jou? Ik doe mijn werk graag! Optreden, entertainen, inspireren! Ik wil me minder zorgen maken over de acquisitie en het overlaten aan het deskundige team van FindMyArtist over mij ondersteunde ondersteuning!
Wat zou je zeggen tegen professionals die aarzelen om zich aan te sluiten? Wie niet waagt, die niet wint! Je blijft zelfstandig en beslist over je eigen werk. Financieel gezien is het een laag bedrag om in te schrijven. Het ontzorgt je!
Berdine-01 kopie
Berdine Segers Senior Trainingsactrice
Wat is de reden dat je je als full pro bij FMA hebt aangesloten? Allemaal professionals en een mooie professioneel ogende platform zoekpagina.
Wat is volgens jou de grootste kracht van FMA? Er is actieve participatie van professionals die kwaliteit leveren. Dit is geweldige mond-tot-mondreclame.
Wat is de toegevoegde waarde van FMA voor jou? Klanten weten vaak niet waar ze moeten beginnen met zoeken (soms weten ze niet eens wat ze zoeken) en op dit platform vind je snel professionals met meerdere kwaliteiten.
Wat zou je zeggen tegen professionals die aarzelen om zich aan te sluiten bij FMA? Investeer in jezelf, je bent niet alleen zzp’er maar ook ondernemer en marketing en jezelf bekend maken hoort daar bij.
iris-H-8-1
Iris Heusschen Theater maker & Actrice
Wat is de reden dat je lid bent geworden van FMA Een directere verbinding met klanten. Vaak word je ondergesneeuwd op platfoms, maar FindMyArtist is persoonlijk en gericht.
Wat is volgens jou de grootste kracht van FMA? Het is een platform voor verschillende professionals uit het werkveld. Voor een opdracht kan FindMyArtist de klant voorzien van een compleet professioneel team.
Wat is de toegevoegde waarde van FMA voor jou? Ik kijk ernaar uit om een breed scala aan klanten te ontmoeten via FindMyArtist.
Wat zou je zeggen tegen professionals die aarzelen om lid te worden? Het is een mooi platform met eerlijke kansen en een persoonlijke benadering en coaching. 
Happy_Miel-01
Happy Miel Presentator, cabaratier, trainer, trainings acteur
Wat is de reden dat je lid bent geworden van FMA? Ik wil mijn netwerk vergroten, meer kans op leuke opdrachten die ook buiten mijn netwerk te vinden zijn.
Wat is volgens jou de grootste kracht van FMA? Ik moet het nog ontdekken, maar ik geloof wel in het werken met serieuze partners die weten wat de markt vraagt en wat hun mensen te bieden hebben, en zo vraag en aanbod kunnen matchen op basis van expertise. Tot dusver heeft FMA in dit opzicht zeer zorgvuldig gewerkt.
Wat is de toegevoegde waarde van FMA voor jou? Groter netwerk, en ze steken tijd en moeite in de mensen die ze vertegenwoordigen. Naar mijn mening werkt het nog steeds beter als anderen je aanbevelen, dan dat je zelf te doen. Ik neem aan dat de reviews ook op dat gebied hun werk zullen doen.
Wat zou je zeggen tegen professionals die aarzelen om zich aan te sluiten bij FMA? Gewoon een jaar proberen en dan beslissen of het iets voor jou is. 😉

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.