Workshop template

Over Workshop template

Presenteer jezelf met bravoure 

Bescheidenheid siert de mens, maar soms weten anderen daardoor niet wat je kan en wat je ambieert. Voor diegenen die moeite hebben om zichzelf te presenteren of uit te spreken, is deze speelse en inzicht gevende workshop een krachtig middel om de eerste stap(pen) te zetten naar meer zichtbaarheid. 

Als acteur haal je een bepaald deel van jezelf naar voren en zet dat in het licht. En andere elementen laat je juist níet zien. Iedereen kan dit, als je lef hebt en het kan zien als een spel.

Soms zijn er belemmerende overtuigingen om dit te doen (‘straks val ik door de mand’ of ‘eerlijk duurt het langst’) en die nemen we wel serieus, maar zetten we tijdelijk even in de coulissen.

Resultaat: in deze workshop wordt je bewust van je belemmerende overtuigingen en leer jij hiermee om te gaan. Je krijgt concrete handvatten om jezelf te leren presenteren, en meer zichtbaar te maken binnen een groep waarbij we uitgaan van je eigen authenticiteit. Je bijvoorbeeld laten horen in een vergadering, of de eerste stap zetten in contact, op te staan op het moment dat dat voor jou nodig is. Zomaar wat voorbeelden waarmee we aan de slag gaan, het wordt dus niet alleen erg leuk en vooral leerzaam. Je stapt letterlijk uit de schaduw. Natuurlijk doen we dit op een respectvolle en veilige manier.

Workshop leider: Laura Hagt

Neem contact op met Laura
Date*
Time*
First name*
Last name*
Email*
Phone number*
Evenement location*
Wishes
Workshop informatie

Locatie: In Company of Extern

Online: Nee

Aantal personen: min. 6 – max. 12 

Duur: 2 of 4 uur 

Kosten: vanaf 450,- 

Excl: 21% btw, evt. locatie kosten/catering

Specifieke wensen? Neem contact op en jullie komen er vast uit!

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.