Zorg video’s compilatie

Informatieve video’s t.b.v. de Zorg sector.

FMA is al jaren actief in de zorg, zowel in het geven van impactvolle en hoogwaardige trainingen (op locatie en online) als ook het verzorgen van informatieve video’s. Hieronder enkele voorbeelden. 

Informatie video Risico borstkanker 

In deze video ziet u hoe een chirurg de inrichting van de na-controle bespreekt met een patiente in de spreekkamer. Ter ondersteuning van het besluitvormingsproces over de nacontrole,  wordt het persoonlijk risico van de patient berekent op de terugkeer van een tumor. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een voorspellings model. 

In deze video ziet u hoe een patient onvoldoende meegenomen wordt in het just gebruiken en interpreteren van de consult kaart. Hierdoor laat de arts kansen liggen in het proces van Samen Beslissen.

Dit is ter ondersteuning vanuit Samen Beslissen wat zorg breed wordt geïmplementeerd en feitelijk toepasbaar op iedere consult kaart. 

In deze video ziet u hoe een arts de patient op de juiste wijze meeneemt in het juist gebruiken en interpreteren van de consult kaart. Het laat zien hoe je als arts samen met de patiënt Samen Beslissen kunt toepassen.

Dit is ter ondersteuning vanuit Samen Beslissen wat zorg breed wordt geïmplementeerd en feitelijk toepasbaar op iedere consult kaart. 

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.