Nieuws en archief

Enkele voorbeelden..

Voor artikelen ga naar Blogs

Regietheater
FMA

Oncozon Symposium Regietheater

Oncozon organiseerde een druk bezocht symposium in de ECI fabriek te Roermond over samen beslissen bij kanker. Hoe neem je de patient mee in de 4 stappen en waar loop je al zorgverlener zelf tegen aan?

Lees verder »
Business
FMA

Grote Generatie Show

Spelen in een auditorium van een grote organisatie in Zeist. Even een soundcheck, stoelen klaar zetten en dan spelen! Nu nog een lege, maar niet veel later een goed gevulde zaal met professionals.!

Lees verder »
Regietheater
FMA

Regietheater voor management

Op 18 april verzorgde FMA in opdracht van VDS consultancy een pakkend en humorvol regietheater voor een groep managers van een uitvoeringsorganisatie van het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat

Lees verder »
Zorgsector
FMA

Grote Generatie Show

Spelen in het MECC Maastricht. Nu nog een lege, maar niet veel later een volle zaal met zorgprofessionals!
Vijf bevlogen acteurs van diverse generaties nemen het publiek mee in de sprankelende ‘grote generatie show’ van Careerwise.nl

Lees verder »
Mediation Assessment
FMA

Mediation Assessment

Hoe blijf je als Mediator lui, dom en dakloos? Wanneer intervenieer je wel en wanneer laat je het ‘gaan’. Hoe blijf je de procesbegeleider die neutraal, oordeel loos is en geen oplossingen aandraagt?

Lees verder »
Presenteren
FMA

Funda presentatie klus

FindMyArtist kreeg de vraag of wij twee presentatoren konden leveren t.b.v. E-Learning modules ‘Content Marketing’ voor Funda makelaars.

Lees verder »
E-Learning video
FMA

Francis ING acteerklus

FindMyArtist kreeg een last minute aanvraag of wij met spoed een native speaker konden leveren voor een Engels gesproken E-Learning..

Lees verder »
Acteren
FMA

LVAK informatie video

In samenwerking met LVAK: de vereniging voor aandachts­functionarissen huiselijk geweld en kindermis­handeling heeft FMA

Lees verder »
Samen Beslissen
FMA

Basalt De kracht van Revalidatie

Wij willen graag van u weten wat u wel en niet wilt en wat u belangrijk vindt. Want dan kunnen we samen op zoek naar de zorg waar u tevreden mee bent en samen beslissen welke behandeling het beste bij u past.

Lees verder »
Trainingsacteren
FMA

Trainingsacteren in St. Antonius

FMA heeft een fijne samenwerking met het St. Antonius ziekenhuis. Zo mag FMA zorgen voor ervaren trainingsacteurs met zorgsector ervaring, en bovenal ervaring met Samen Beslissen t.b.v. zorgprofessionals voor afdelingen binnen St. Antonius.

Lees verder »
Trainingsacteren
FMA

Trainingsacteren in Maasstad

FMA heeft al vele trainingen gegeven en trainingsacteurs geleverd met zorgsector ervaring voor het Maasstad ziekenhuis en zo wisten zij ons ook nu weer te vinden t.b.v een Samen Beslissen training.

Lees verder »
Trainingsacteren
FMA

FMA gevraagd voor training Samen Beslissen

Het Maasstad ziekenhuis in Rotterdam benaderd wederom FMA om een workshop te komen geven over hoe effectief te communiceren i.g.v. een Samen Beslissen gesprek tussen de zorgverlener en de patiënt of naaste.

Lees verder »

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.