Over

Het bestaansrecht van FindMyArtist

Ons verhaal

Intro FindMyArtist, is opgericht door Rick Verstraten, en is uitgegroeid tot een marktplaats voor creatieve professionals. Wij zijn onafhankelijk en werken in opdracht van en in samenwerking met diverse sectoren, Zakelijk, Non profit, Particulieren en de Zorg.  Rick heeft in de afgelopen jaren een enorm zakelijk netwerk opgebouwd en deze groeit nog dagelijks. Gebaseerd op vertrouwen en het leveren van kwaliteit maakt ons een fijne en betrouwbare partner en ontstaan er langdurige relaties.

Bestaansrecht In maart 2020 stond de wereld even stil. Vele creatieve professionals kregen ineens te maken met een compleet lege agenda met alle gevolgen van dien. En ze moesten al zoveel harde klappen opvangen door de vele bezuinigingen en nog. In oktober van dat jaar werd FMA opgericht om zo alle creatieve professionals blijvend te ondersteunen. 

Omdat er zoveel verhalen te vertellen zijn FMA is dus geboren uit liefde en passie voor alle creatieve professionals, die door keihard werken een bestaan proberen op te bouwen. Daarom zien wij het als onze missie om deze gedreven en hardwerkende groep krachtiger te ondersteunen dan ooit. En tegelijkertijd de (zakelijke) opdrachtgevers te bedienen met al die gemotiveerde, getalenteerde en gedreven professionals. Win – win dus.

Wat is ons doel? Simpel, de klant kwaliteit en maatwerk leveren en de gepassioneerde professionals laten doen waar zij goed in zijn. 

Alles voor uw organisatie Veel van wat u zoekt op creatief en kwalitatief hoog niveau, kan FMA u bieden. Niet alleen direct uit ons zichtbare bestand op dit platform, maar mede door ons enorme artistieke pro netwerk. Wat ons daarbij helpt, is ruim vijf en dertig jaar ervaring.

Casten Wij casten uw pro voor E-Learning video’s, bedrijfsfilms, informatieve video’s, Green Screen film, Stemmen, Native Speakers etc..U vraagt, wij leveren.

Pro Partners Doordat wij met diverse Pro partners samenwerken, kunnen wij ook het totale product voor u verzorgen. Dus van intake tot en met gewenst eindproduct. Alles van A tot en met Z.  Alles onder één dak.

Talent Wij geloven in de kracht van creatief talent als het hart van onze business. Daarom werken we nauw samen met zorgvuldig geselecteerde talenten, van jong tot en met senior. Het is onze ambitie om verder te investeren in deze poule, om zo creatief professioneel talent voor lange termijn aan FMA te binden en nieuw en aanstormend talent te helpen ontwikkelen en kansen te bieden.

Vraag en aanbod worden daarom met veel liefde en passie voor beide werelden door FMA bij elkaar gebracht.

Bij FMA zorgen we niet alleen goed voor onze professionals, maar halen we ook het onderste uit de kan voor onderscheidend succes t.b.v. onze opdrachtgevers. Interesse?

Neem dan contact met ons op.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.