Over

Lees hier mijn verhaal. 

Mijn verhaal

Mijn hart gaat uit naar al die creatieve professionals die iedere dag weer keihard knokken voor een bestaan. Ook ik weet hoe het is om wakker te liggen in onzekerheid, kan ik mijn vak nog wel blijven uitoefenen of moet ik een baan zoeken? Moet ik datgene opgeven wat ik zo ontzettend graag doe? Nee, dus. ALs je acht keer valt, dan sta je negen keer op, is mijn credo! 

Maar toen kwam Corona En stond in maart 2020 de wereld even stil. Vele creatieve professionals kregen ineens te maken met een compleet lege agenda met alle gevolgen van dien. En ze moesten al zoveel harde klappen opvangen door de vele bezuinigingen en nog. 

Omdat er zoveel verhalen te vertellen zijn..FMA is dus geboren uit liefde en passie voor alle creatieve professionals, die door keihard werken een bestaan proberen op te bouwen. Daarom zie ik het als mijn missie om deze gedreven en hardwerkende groep krachtiger te ondersteunen dan ooit. En tegelijkertijd de (zakelijke) opdrachtgevers te bedienen met al die gemotiveerde, getalenteerde en gedreven professionals. De professional een klus en de klant een gemotiveerde topper = win-win. 

Ook ik ben creatief professional en zijn acteren en regisseren mijn professie en passie. In ruim vijf en dertig ervaring heb ik vele rollen mogen spelen in tv-series, commercials, (korte) films, internationale films, bedrijfsfilms en regisseerde ik korte films en veel theatervoorstellingen. Mede door deze jarenlange ervaringen, kan ik de professional helpen en adviseren met o.a  onderhandelingen, Quit claims, buy outs etc..

Na mijn opleidingen ben ik mij ook gaan toeleggen op het schrijven van toneelstukken. Mijn ervaring met schrijven heb ik ingezet in vele scripts ten behoeve van (Engelstalig) regietheater, bedrijfsfilms, informatieve films en promo’s. 

Het bedrijfsleven Sinds 2010 ben ik werkzaam als communicatie- en gedragstrainer en doe dat voor vele kleine maar ook voor veel grote tot zeer grote multinationals, in binnen en buitenland. In buitenland vanwege het feit dat mijn wieg in Canada stond en ik ook veel Engelstalige trainingen geef. Dit komt goed van pas bij Engelstalige klussen als Regietheater, Scripts, etc..

Wat is mijn doel? Mijn doel is om zoveel mogelijk getalenteerde, jong en zeer ervaren, maar vooral gepassioneerde professionals te verbinden met de zakelijke professionele markt. De klant de beste professional bieden en de professional meer werk.  

Alles voor uw bedrijf Alles wat u zoekt op creatief niveau, kan FMA u bieden. Niet alleen direct uit ons eigen bestand, maar mede door ons enorme artistieke netwerk. 

Vraag en aanbod worden daarom met veel liefde en passie voor beide werelden door FMA bij elkaar gebracht.

Bij FMA zorgen we niet alleen goed voor onze professionals, maar halen we ook het onderste uit de kan voor onderscheidend succes voor onze opdrachtgevers. Interesse?

Neem dan contact met ons op.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.