Over

Ons verhaal

Intro FindMyArtist, is opgericht door Rick Verstraten, een zeer ervaren creatief professional, en is uitgegroeid tot een marktplaats voor creatieve professionals. Wij zijn onafhankelijk en werken in opdracht van en in samenwerking met diverse sectoren, Zakelijk, Non Profit, Particulieren en de Zorg.  

Wat is ons doel? Simpel, de klant kwaliteit en maatwerk leveren en de getalenteerde professionals laten doen waar zij goed in zijn. 

Omdat er zoveel verhalen te vertellen zijn FMA is dus geboren uit liefde en passie voor alle creatieve professionals, die door hard werken een bestaan proberen op te bouwen. Daarom zien wij het als onze missie om deze gedreven groep krachtiger te ondersteunen dan ooit. En tegelijkertijd de (zakelijke) opdrachtgevers te bedienen met al die gemotiveerde, getalenteerde en gedreven professionals.

Win – win dus.

Alles onder één dak FMA levert desgewenst één professional of een geheel team/totaaloplossing. 

Zorgvuldig geselecteerd Doordat wij altijd persoonlijk contact hebben voor de daadwerkelijke inschrijving van een professional,  waarborgen wij voor u de inmiddels voor velen welbekende FMA kwaliteit. 

Casten Wij leveren niet alleen uw favoriete creative uit de gewenste categorie,  maar casten ook uw Presentator, Acteurs/ Actrices, Film/Video crew t.b.v. E-Learning video’s, bedrijfsfilms, informatieve video’s, Workshops, Entertainment etc..

Pro Partners Doordat wij Partner zijn met sterke spelers in het werkveld,  kunnen wij ook het totale product voor u verzorgen. Denk aan E-Learnings, Bedrijfsfilms, Informatieve video’s, Trainingen, Workshops, etc.. Van intake tot en met gewenst en kwalitatief hoogwaardig eindproduct. 

Bij FMA zorgen we niet alleen goed voor onze professionals, maar halen we ook het onderste uit de kan voor onderscheidend succes t.b.v. onze opdrachtgevers. 

Namens FMA 

Let’s get the job done!

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.