menu

Ambrosia a cappella

Over Ambrosia a cappella

Een zeer ervaren a capella groep van zes muzikanten met een passie voor zingen en samen verlangen naar kwaliteit. Met een achtergrond als zanger, dirigent of componist is elk lid van de groep stevig verankerd in de muziekpraktijk. Omdat de zangers allemaal hun eigen expertise inbrengen, is het resultaat een sprankelende muzikale mix en opwindend vocaal vakmanschap dat je in een vrolijke stemming brengt. Laat je betoveren door de mystieke klankpaletten, speelse improvisaties en indrukwekkende vocale percussie. Geniet van de uitdagende jazz- en popsongs van Ambrosia met een twist.

Wat heeft Ambrosia a capella te bieden?

  • Korte intermezzo’s (10-20 min), b.v. tijdens een diner of feest; dichtbij het publiek in een intieme, flexibele setting
  • Langer intermezzo / korte voorstelling (30-45 minuten), tijdens een congres of festival (eventueel in combinatie met een andere act); in een toneelsetting of op de vloer
  • Complete voorstelling (60-90 minuten met pauze), in een kleine of grote toneelopstelling, bijvoorbeeld in een theater- of kasteelzaal; een spannende vocale reis met veel afwisseling, van duo (met piano) tot sextet.

Uiteraard zijn ook andere (meng)vormen bespreekbaar. Ambrosia zingt versterkt, maar afhankelijk van de akoestiek (zoals in een kasteel of een kerk) en meer intieme settings kan er van Ambrosia ook zonder versterking worden genoten.

Ambrosia a cappella bestaat uit: Marko Maresch (bas), Christoph Mac-Carty (bariton), Alfred de Jonge (tenor), Pien Schneider (alt), Elke Jansen (mezzo) en Vera Westera (sopraan).

Geniet van het vocale goddelijke eten genaamd Ambrosia!

Contact Pro

Date*
Time*
First name*
Last name*
Email*
Phone number*
Evenement location*
Wishes

Specificaties

Locatie

Arnhem

Taal

Nederlands, Engels, Duits

Professional sinds

Geen

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}
5/5

FMA review

FMA is trots om Ambrosia A capella te verwelkomen als Exclusief Lid. FMA heeft Ambrosia zien optreden op het Solala a capella-festival in Solingen, Duitsland, en er bestond geen enkele twijfel om samen te gaan werken. Toen FMA voor het eerst met enkele leden van Ambrosia sprak, was er meteen een klik. We houden van de combinatie van gepassioneerd en professioneel werken en humor. Alle zes zangers zijn erg aardige, gepassioneerde en professionele mensen. FMA koos voor de samenwerking omdat beide staan ​​voor hoge kwaliteit, passie en professionaliteit en als je naar hun stemmen luistert, zul je versteld staan ​​hoe mooi en helder ze klinken. Dus ben je op zoek naar iets speciaals, zoals jazzy stukken of bekende popsongs? Zoek niet verder en huur Ambrosia A capella in.

Add pro as FMA member

Review

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.