menu

elisa

Elisa

Over Elisa

Elisa is in 1989 afgestudeerd aan de Toneelschool te Amsterdam. Sindsdien heeft zij gespeeld in het theater in o.a.: Freule Julie/ Strindberg (Frascati Producties), Pericles/Shakespeare (Amphitheater), Lunch/Steven Berkoff (Bellevue Lunchpauze Theater), Nora of het Poppenhuis/Ibsen (ELS inc) en Husbands/John Cassavetes (Frascati Producties). Zij speelde gastrollen in verschillende tv series waaronder: Flikken Maastricht, Adem in Adem uit, Oogappels, Baantjer, Van Speijk, 12 Steden 13 ongelukken, Meiden van de Wit, GTST en Spangas. In 2020 speelde ze een gastrol in de Amerikaanse serie Atlanta (van en met Donald Glover)

Sinds 2000 is zij ook werkzaam als actrice in het bedrijfsleven en organisaties. Zij speelt in verschillende werkvormen: interactieve regie theaterscène’s, allerlei module’s en werkvormen. oor o.a.: Wilde Kastanje training en opleiding, Talent naar de Top, Dubbel E Acteerservice, Van Iren Consultancy, Asscher Consultancy. In 2011 heeft zij BEMproducties opgericht waarmee zij de voorstelling Beloofd! heeft gemaakt. Een komische voorstelling over onderhandelingen tussen moeders en puberdochters. Momenteel schrijft zij aan een filmscript: ‘IJstijd ‘, een film over een echtpaar met een leeg nest.

Contact Pro

€0

Date*
Time*
First name*
Last name*
Email*
Phone number*
Evenement location*
Wishes

Specificaties

Locatie

Netherlands

Taal

Nederlands

Professional sinds

1989

Website

Social media links

Servicevoorwaarden

Actrice, Trainingsactrice

Aanvullende Info

Confectiemaat
40
Schoenmaat
39
Lengte
1.71
Eigen Vervoer
Ja
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.