menu

Happy M

Over Happy M

Hi!
Welkom op mijn profielpagina. Ik ben een Nederlandse presentator, zanger en humorist (cabaretier).

Ik vind het leuk om contact te maken met mijn publiek en bij elke gelegenheid te improviseren. Ik ben flexibel en reageer snel op wat een meeting, gelegenheid of bijeenkomst verlangt.

Ik heb meer dan 25 jaar als manager en in de gezondheidszorg gewerkt en besloot 7 jaar geleden mijn carrière te veranderen, waarschijnlijk de beste beslissing die ik ooit heb genomen.

Ik werk als trainer in communicatie- en teambuildingsessies maar heb ook veel ervaring in rollenspellen, met name in de zorg. Mensen zeggen dat ik een rustige acteur ben, prettig om mee samen te werken en positief in mijn manier van feedback geven.

Ik ben opgegroeid in de buurt van de Duitse grens in Nederland en mijn Duits is redelijk goed, met slechts een licht accent. Uiteraard ook beschikbaar voor Engels gesproken opdrachten.

Ook geef ik workshops en trainingen die kunnen dienen als teambuilding activiteit. Creatief denken en toegepaste improvisatie zijn beide zeer energieke manieren om contact te maken met je teamgenoten of collega’s.

Zie mijn video’s, alleen in het Nederlands.

Contact Pro

€0

Date*
Time*
First name*
Last name*
Email*
Phone number*
Evenement location*
Wishes

Specificaties

Locatie

Nederland

Taal

Nederlands, Duits

Professional sinds

Geen

Website

Social media links

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.