menu

Marianca

Over Marianca

Gefascineerd door de mogelijkheden van trainingsacteren, ben ik deze vaardigheden gaan ontwikkelen tijdens mijn opleiding aan de Hogeschool voor de Kunsten in Arnhem (nu ArtEZ) en sindsdien heb ik veel verschillende karakters gespeeld in verschillende trainingssituaties van communicatieve vaardigheden tot agressie.

Ik kan me het moment aan het begin van mijn eerste agressietraining nog herinneren toen iemand naar me wees en zei: “Hoe kan deze aardige meid agressief zijn?” Nou… dat ben ik als actrice: ik verwerk alle (soms zeer complexe) informatie die ik krijg voordat we iemand anders gaan worden in een bepaalde (veilige) situatie, ik creëer een echte ‘in the moment experience’ en kan achteraf constructieve feedback geven.

En hoewel ik dol ben op het leren van talen en Nederlands (moedertaal), Engels, Duits en Zweeds spreek, heb ik ook een fascinatie voor non-verbale communicatie omdat het ons zo vaak veel meer vertelt dan woorden. Voor mij is dit belangrijk of het nu gaat om acteren in trainingssituaties of bij het werken voor tv of film.

 

Contact Pro

Date*
Time*
First name*
Last name*
Email*
Phone number*
Evenement location*
Wishes

Specificaties

Locatie

(inter)national

Taal

Nederlands, Engels, Duits, Zweeds

Professional sinds

Geen

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.