menu

Nadine

Over Nadine

Hai! Mijn naam is Nadine. Leuk dat je mijn profielpagina bezoekt.

(Camera-) Actrice en met 20 jaar ervaring op (semi-)professioneel niveau. Ik begon op mijn 17e met mijn eerste cursus en mijn eerste hoofdrol in een landelijke commercial. Gevolgd door vele andere leuke opdrachten. Uiteindelijk behaalde ik mijn theaterdiploma in 2010, hiernaast volg ik nog steeds regelmatig cursussen en workshops om scherp te blijven.

In 2018 won ik de award voor Best Actress met mijn deelname het het 48hfp te Eindhoven. 

Ik speel klein en geloofwaardig, ben makkelijk te regisseren en zorg altijd voor een goede voorbereiding op mijn rol. Hiernaast kan ik ook lekker overdrijven in mijn spel indien gewenst :)

Sinds 2016 werk ik fulltime als trainingsacteur na het behalen van mijn diploma aan de Academie voor innovatief trainen. Dit doe ik als zzp’er. Wat mij typeert als trainingsacteur is mijn oordeelloze kijk op hoe verschillend mensen zijn en dingen aanpakken. Ik creëer ruimte en veiligheid om te oefenen. Ben helder en direct en zie en voel snel aan. Ik steel niet de show, ik sta in dienst tot de deelnemers en hun leerdoel.

Ik vind dat ik het allerleukste werk heb dat er bestaat en ondersteun jou graag in een training of zet met liefde en zorgvuldigheid een rol neer voor jouw productie.

Naast mijn werk als actrice en trainingsacteur heb ik een stemdemo online staan en ben ik gespecialiseerd in de jeugdzorg.

Welke rol wil jij vervuld hebben door mij?

Warme groet,

Nadine.

 

 

Contact Pro

Date*
Time*
First name*
Last name*
Email*
Phone number*
Evenement location*
Wishes

Specificaties

Locatie

Nederland.

Taal

Nederlands

Professional sinds

2004

Website

Social media links

Aanvullende Info

Confectiemaat
38
Jeans Maat
29
Schoenmaat
37
Geboortedatum
1985-03-14
Lengte
165
Brildragend
Nee
Eigen Vervoer
Ja
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.