menu

Rieneke

Batelaan

Rieneke

Over Rieneke

Rieneke Batelaan (42 jaar) is een duizendpoot. Ze is niet in een hokje te stoppen. Haar rijke werkervaring, vanuit verschillende invalshoeken, maakt dat ze kan putten uit een breed palet aan inlevingsvermogen en ervaring.

Rieneke Batelaan is een senior trainingsactrice en een flexibele, enthousiaste collega met veel humor. Haar spel is naturel en geloofwaardig. Rieneke weet als geen ander complexe casuïstiek authentiek en naturel neer te zetten. Zij zet moeiteloos zowel de toegankelijke als de meer  zwaardere en complexe rollen neer.

Wat Rieneke tot een unieke actrice maakt, is haar ruime ervaring binnen zowel de zakelijke dienstverlening als de zorg. Acteren doet ze al vanaf kleutertijd. Ze is een autodidact en juist dat maakt haar spel puur en geloofwaardig.

Rieneke werkte van haar 16e tot 30ste levensjaar als begeleider en coach binnen de psychiatrie, gehandicapte- jeugd- en ouderenzorg. Op haar 30ste ging het roer om en werd zij trainingsactrice. Zowel haar acteer als coachingservaring bleken de perfecte smeltkroes voor dit vak te zijn. Vanaf dat moment acteerde zij in trainingen over psychiatrie, agressie regulatie en aanpak kindermishandeling.

Het toeval wilde dat ze drie jaar later als trainingsactrice werd ontdekt in het bedrijfsleven. Dit groeide, naast het acteren, al snel uit tot het werken als trainer en coach binnen de financiële en publieke sector, transport en logistiek en de IT.

Kortom, een veelzijdig actrice!

Vraag Rieneke voor (bedrijfs)films, commercials,  workshops en stem acteren.

 

Contact Pro

€550

Date*
Time*
First name*
Last name*
Email*
Phone number*
Evenement location*
Wishes

Specificaties

Locatie

Randstad

Taal

Nederlands

Professional sinds

2000

Website

Social media links

Aanvullende Info

Confectiemaat
38
Schoenmaat
37,5
Geboortedatum
1980-10-12
Lengte
1.67
Brildragend
Nee
Eigen Vervoer
Ja
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.