menu

Roxana

van der Meulen

Roxana

Over Roxana

Roxana van der Meulen is in 2010 afgestudeerd als actrice aan de Acteursschool in Amsterdam. Vrijwel direct is zij gestart met Rox Entertainment en presentaties voor de camera en op het podium. Roxana mocht grote talentenjachten presenteren voor het Jeugdcultuurfonds, War Child en Hitz voor Kidz. Ze heeft via verschillende eventbureau’s bedrijfspresentaties mogen verzorgen, was een vaste presentatrice op Center Parcs en is zichtbaar in uiteenlopende video’s. Daarnaast geeft ze ook vaak invulling met haar stem als voice-over of stemactrice. Je kunt tevens haar stem bewonderen in de tiener luisterboekenreeks V.I.P en verschillende audioboeken voor volwassen.

Roxana is ook gewend om met kinderen te werken en al jaren trouw  presentatrice van meerdere kindershows.

In 2020 werd aan haar carrière een nog grotere uitdaging toegevoegd.  Zij werd het gezicht van Dutch Food Week.  Al meer dan 2 jaar presenteert Roxana alle  video en live formats variërend van reportages op locatie, de foodquiz, het jaarlijkse debat, livestreams, gala´s voor de Agri & Food sector en de pitchwedstrijden.  Zij is gewend om zowel met als zonder autocue te werken en tijdens de talkshows aan tafel heeft zij al een grote verscheidenheid aan gasten mogen ontvangen. 

“Vanuit mijn werk als actrice is presenteren voor mij een tweede natuur geworden. Beide disciplines gaan hand in hand met één groot verschil; het overwegende positieve gevoel. Mijn presentaties komen altijd vanuit positieve emoties en geven energie. Interactie met publiek of gasten versterken deze setting en zorgen voor nog een extra dimensie.

Het maakt mijn werk persoonlijker. Ik verwerk vaak elementen vanuit het acteren in mijn presentaties en ben een groot fan van improvisatie en reageren vanuit het hier en nu.”

Ik zou graag iedereen willen aanraden ook de liefde voor improvisatie te ontdekken en mede daarom ben ik begonnen met geven van theaterlessen. 

Roxana geeft niet alleen theaterlessen maar ook coaching op het gebied van presenteren en het omgaan met de camera. Daarnaast is zij verbonden aan WDO Movies en maakt ze in samenwerking met Vue bioscopen en gemotiveerde kinderen jaarlijks meerdere korte bioscoopfilms.

 

Contact Pro

€850

Date*
Time*
First name*
Last name*
Email*
Phone number*
Evenement location*
Wishes

Specificaties

Locatie

Alkmaar

Taal

Nederlands, Engels

Professional sinds

2010

Website

Social media links

Servicevoorwaarden

Mijn tarieven zijn binnen de verschillende disciplines verschillend. Ik hanteer zowel een dagdeel als een dagtarief. Voice-overs probeer ik binnen 24 uur te leveren en daarin hanteer ik één correctieronde.

Audioclips

E-learning

Fragment kinderboek / luisterboek

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.