menu

Shayenne

Over Shayenne

Hallo, mijn naam is Shayenne en ik ben een gepassioneerde en zeer ervaren danseres, choreografe, visagiste en wenkbrauw specialist.

Ik hou heel erg van dansen en dans al sinds zeer jonge leeftijd. Mijn opleiding begon ik aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Ook heb ik de dansacademie Lucia Marthas in Amsterdam gevolgd, waar mijn ervaring met grote podia dmv stages begon. Hierna heb ik een meerjarige opleiding versneld afgerond aan het R.O.C. in Amsterdam. Ik heb het voorrecht gehad op vele podia in binnen- en buitenland te mogen dansen, van solo- tot groepsvoorstellingen waarvan de solo openingsdans voor de Ladies of Soul in een uitverkocht ZIGGO dome een memorabel hoogtepunt is. Ook ben ik naar China gereisd, waar ik ben uitgenodigd om tijdens een tour verschillende optredens op verschillende podia te geven.

TelevisieIk heb meegewerkt aan verschillende televisieshows en optredens, waaronder Junior Song Festival en Hollands got Talent.’ 

Video clips Ik heb zowel voor als achter de schermen gewerkt als danseres en choreografe voor videoclips voor verschillende professionele artiesten.

Choreografie Door mijn jarenlange danservaring en oog voor talent, samen en solo, ben ik trots op vele succesvolle choreografieën die ik op mijn naam heb staan.

Dans docente Ik heb verschillende leeftijden lesgegeven in diverse disciplines. Ik begon hiermee in 2012 tot op heden. Van kinderlessen tot volwassenen in dansstijlen als ballet, modern, commercial en high heels.

Theaters Enkele theaters waar ik heb mogen dansen zijn: Royal Carré Amsterdam, Ziggo Dome, Stadsschouwburg Haarlem, theater de Meerse en vele kleine theaters en podia in binnen- en buitenland.

Make up artiest Naast dansen en lesgeven ben ik ook gediplomeerd visagiste. U kunt mij inhuren voor fotoshoots, optredens voor theater en televisie en andere gelegenheden. 

Model Ook in te huren als model

Hoop dat we elkaar mogen ontmoeten,

warme groet,

Shayenne

Contact Pro

Date*
Time*
First name*
Last name*
Email*
Phone number*
Evenement location*
Wishes

Specificaties

Locatie

Amsterdam

Taal

Nederlands, Engels-Engels

Professional sinds

2014

Social media links

Aanvullende Info

Confectiemaat
34
Schoenmaat
36
Lengte
1.55m
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}
5/5

FMA review

Zeer gepassioneerde, ervaren en getalenteerde pro. Wanneer ze op het podium stapt, ongeacht hoe groot of hoeveel publiek, dan is het podium van haar! Ze weet feilloos ieders talent optimaal in te zetten om tot een perfecte choreografie te komen, waar iedereen op het podium kan en zal schitteren. We hebben haar vele malen live of op televisie gezien en weten dat, Shayenne inhuren voor een solo dansvoorstelling of choreografie, ze garant staat voor hoge kwaliteit en she will get the job done!

Sterk aanbevolen professional!

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.