menu

Shayenne

Over Shayenne

Hallo, mijn naam is Shayenne en ik ben een gepassioneerde en zeer ervaren danseres, choreografe en visagiste.

Ik hou heel erg van dansen en dans al sinds zeer jonge leeftijd. Mijn opleiding begon ik aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Ook heb ik de de dansacademie Lucia Marthas in Amsterdam gevolgd, waar ik de professionele dansopleiding afrondde. Hierna heb ik een meerjarige opleiding aan het R.O.C. in Amsterdam. Ik heb het voorrecht gehad op vele podia in binnen- en buitenland te mogen dansen, van solo- tot groepsvoorstellingen waarvan de solo openingsdans dans voor de Ladies of Soul in een uitverkocht ZIGGO dome een memorabel hoogtepunt is Ook ben ik naar China gereisd waar ik ben uitgenodigd om tijdens een tour verschillende optredens op verschillende podia te geven.

TelevisieIk heb meegewerkt aan verschillende televisieshows en optredens, waaronder ‘So you can dance’.

Video clips Ik ben een zeer ervaren en veelgevraagd danseres voor videoclips voor verschillende professionele artiesten.

Choreografie Door mijn jarenlange danservaring en oog voor talent, samen en solo, ben ik trots op vele succesvollechoreografieën die ik op mijn naamheb staan.

Dans docente Ik geef ook graag les, en al vele jaren in de volgende dansdisciplines: dancehall, high heels, free style. Ook ben ik zeer begaan met (zeer) jong danstalent en geef regelmatig les op diverse dansscholen speciaal voor de allerkleinsten, om hen te helpen groeien en nog meer van dansen te houden.

Theaters Enkele theaters waar ik heb mogen dansen zijn: Royal Carré Amsterdam, Ziggo Dome, Stadsschouwburg Haarlem, theater de Meerse en vele kleine theaters en podia in binnen- en buitenland.

Make up artiest Naast dansen en lesgeven ben ik ook gediplomeerd visagiste. U kunt mij inhuren voor fotoshoots, optredens voor theater en televisie.

Model Ook in te huren als model

Hoop dat we elkaar mogen ontmoeten,

warme groet,

Shayenne

Contact Pro

Date*
Time*
First name*
Last name*
Email*
Phone number*
Evenement location*
Wishes

Specificaties

Locatie

Amsterdam

Taal

Nederlands

Professional sinds

Geen

Social media links

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}
5/5

FMA review

Zeer gepassioneerde, ervaren en getalenteerde pro. Wanneer ze op het podium stapt, ongeacht hoe groot of hoeveel publiek, dan is het podium van haar! Ze weet feilloos ieders talent optimaal in te zetten om tot een perfecte choreografie te komen, waar iedereen op het podium kan en zal schitteren. We hebben haar vele malen live of op televisie gezien en weten dat, Shayenne inhuren voor een solo dansvoorstelling of choreografie, ze garant staat voor hoge kwaliteit en she will get the job done!

Sterk aanbevolen professional!

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.