Shayenne

Over Shayenne

Hallo, mijn naam is Shayenne en ik ben een gepassioneerde en zeer ervaren danseres, choreografe en visagiste.

Ik hou heel erg van dansen en dans al sinds zeer jonge leeftijd. Mijn opleiding begon ik aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Ook heb ik de de dansacademie Lucia Marthas in Amsterdam gevolgd, waar ik de professionele dansopleiding afrondde. Hierna heb ik een meerjarige opleiding aan het R.O.C. in Amsterdam. Ik heb het voorrecht gehad op vele podia in binnen- en buitenland te mogen dansen, van solo- tot groepsvoorstellingen waarvan de solo openingsdans dans voor de Ladies of Soul in een uitverkocht ZIGGO dome een memorabel hoogtepunt is Ook ben ik naar China gereisd waar ik ben uitgenodigd om tijdens een tour verschillende optredens op verschillende podia te geven.

TelevisieIk heb meegewerkt aan verschillende televisieshows en optredens, waaronder ‘So you can dance’.

Video clips Ik ben een zeer ervaren en veelgevraagd danseres voor videoclips voor verschillende professionele artiesten.

Choreografie Door mijn jarenlange danservaring en oog voor talent, samen en solo, ben ik trots op vele succesvollechoreografieën die ik op mijn naamheb staan.

Dans docente Ik geef ook graag les, en al vele jaren in de volgende dansdisciplines: dancehall, high heels, free style. Ook ben ik zeer begaan met (zeer) jong danstalent en geef regelmatig les op diverse dansscholen speciaal voor de allerkleinsten, om hen te helpen groeien en nog meer van dansen te houden.

Theaters Enkele theaters waar ik heb mogen dansen zijn: Royal Carré Amsterdam, Ziggo Dome, Stadsschouwburg Haarlem, theater de Meerse en vele kleine theaters en podia in binnen- en buitenland.

Make up artiest Naast dansen en lesgeven ben ik ook gediplomeerd visagiste. U kunt mij inhuren voor fotoshoots, optredens voor theater en televisie.

Hoop dat we elkaar mogen ontmoeten,

warme groet,

Shayenne

Boek artiest

Date*
Time*
First name*
Last name*
Email*
Phone number*
Evenement location*
Wishes

Specificaties

Locatie

Amsterdam

Taal

Nederlands, Engels

{{ reviewsTotal }} Review
{{ reviewsTotal }} Reviews
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Add pro as FMA member

You are not permitted to submit this form!